Dorinela Irimia, un primar dedicat si implicat in dezvoltarea sanatoasa a localitatii Saraiu

Aprilie 2014, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Pentru ca au fost multe de facut pentru a aduce comuna Saraiu acolo unde se afla acum, edilul comunei nu se lasa si continua si in acest an modernizarea si dezvoltarea localitatii prin lucrari imperios necesare.

"In cursul acestei saptamani vom definitiva toate lucrarile incepute in urma cu cateva saptamani si care din pacate nu au putut fi incheiate inaintea sarbatorilor Pascale asa cum mi-am propus din cauza ploilor. Prima lucrare vizeaza imprejmuirea si extinderea cimitirului din satul Dulgheru cu 650 metri liniari. Gardul ridicat este unul solid, realizat din placi prefabricate iar la fiecare intrare, in actualul cimitir cat si in cel nou ce a rezultat dupa extindere, sunt realizate doua importante porti de acces. Totodata, aici a fost realizata sistematizarea intregului cimitir, prin crearea de alei pietonale si trotuare, prin curatarea acestuia de ciulini si maracini si s-a asigurat o sursa de apa. De asemenea, tot in cadrul acestei saptamani vom incheia si igienizarea si sistematizarea prin realizarea unei alei principale ce a fost pavata din cadrul cimitirului din Saraiu", a declarat pentru Graiul Dobrogei, edilul sef al comunei Saraiu, Dorinela Irimia.
Un alt lucru important despre care primarul ne-a mai vorbit a fost acela ca, pe data de 30 aprilie 2014 se vor depune cele trei proiecte prin Grupul de Actiune Locala (GAL), ce vor fi executate pe o perioada de un an de zile.
Prima lucrare in valoare de 150.000 euro vizeaza modernizarea Caminului Cultural din Saraiu, cea de-a doua, modernizarea drumurilor din localitate, ce are o valoare de 100.000 euro iar cea de-a treia vizeaza construirea unei baze sportive in curtea scolii din Saraiu.
De asemenea, in alta ordine de idei, Dorinela Irimia ne-a mai spus si faptul ca, in aceasta perioada se lucreaza la un proiect important ce vizeaza construirea unei baze sportive in curtea unitatii de invatamant din Saraiu.

Articole din editia din data de Aprilie 2014

 • Ministrul Turismului, in timpul vizitei pe litoral: Vedem lucruri bune, in constructie, arata bine. De 1 Mai sunt asteptati aproximativ 30.000 de turisti

  Administratie locala
 • Bani europeni pentru promovarea produselor agricole

  Administratie locala
 • Gradinita noua pentru prescolarii din Vulturu

  Administratie locala
 • Spatiu de promenada pentru locuitorii din Pantelimon

  Administratie locala
 • Gheorghe Frigioi, mereu alaturi de semenii sai

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Campania ÔÇ×Comune CurateÔÇŁ ajunge ├«n comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771