Primaria Cumpana, mereu alaturi de oameni

Aprilie 2014, Iulia Fţlfan

Social

In prag de sarbatori, traind bucuria Invierii Domnului Iisus Hristos, fiecare dintre noi a incearcat sa demonstreze cat de puternic si cat de important este dictonul "dar din dar se face rai".

Astfel ca, Primaria si Consiliul Local Cumpana, prin reprezentantul legal, primarul comunei, ec. Mariana Gaju, au incercat sa ofere un strop de fericire si lumina in sufletele batranilor aflati in nevoi speciale.
Si iata ca, un numar de 250 batrani au primit in dar pachete continand produse alimentare necesare hranei zilnice precum: ulei, zahar, faina, orez, cozonac si oua rosii. Totodata, in cadrul Campaniei "Fa-le o bucurie", Asociatia pentru Dezvoltare Comunitara Cumpana, in colaboare cu Asociatia de Parinti a Liceului Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" si a celor doua gradinite din localitate, au oferit unui numar de 50 de varstnici cu posibilitati financiare reduse, pachete continand produse alimentare. Evenimentul a avut loc in ziua de joi, 17 aprilie 2014, incepand cu ora 11.00, la domiciliul batranilor din locallitatea Cumpana.
"Prin aceste daruri, atat noi, reprezentantii administratiei publice locale cat si cei ai societatii civile din Cumpana, am incercat sa aducem in inimile acestor batrani bucuria Sfintelor Sarbatori Pascale", a declarat edilul sef Mariana Gaju.
Daruri din partea Organizatiei Judetene de Femei Constanta a Partidului Social Democrat
Si pentru a putea face mai multi batrani ce din nefericire sunt lipsiti de grija unei familii mai fericiti, Organizatia a oferit unui numar de 150 de persoane varstnice aflate in Centrul de batrani din comuna Poarta Alba, produse alimentare, precum: carne de miel, cozonaci, oua rosii si bauturi racoritoare.
Aceste daruri au fost oferite la sediul Centrului de Batrani din Poarta Alba, in ziua de vineri, 18 aprilie 2014, incepand cu ora 11.00.
De asemenea, in data de 17 aprilie 2014, orele 15.00, la sediul Organizatiei Comunale a PSD Cumpana, de bucuria primirii de daruri au beneficiat si copilasii care provin din familii cu probleme financiare. Astfel ca, membrii Organizatiei Comunale Cumpana a Partidului Social Democrat, au oferit unui numar de zece copii din localitate, imbracaminte si incaltamnite, jucarii, rechizite dar si dulciuri.

Articole din editia din data de Aprilie 2014

 • Tariceanu, in plenul Senatului: Amenintarile proferate de Basescu la adresa lui Firea, inadmisibile

  Social
 • Cetatea Capidava, inclusa in circuitul turistic

  Social
 • Intre 29 aprilie si 6 mai, liber pe podul de la Agigea

  Social
 • Ovidiu Brailoiu: "Ultima modernizare a promenadei din Eforie Nord a fost facuta in urma

  Social
 • Doua noi sesiuni de depunere a aplicatiilor in cadrul Granturilor SEE si Norvegiene 2009-2014

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Prim─âria F├ónt├ónele va acorda stimulente financiare pentru ├«ntemeierea familiei ╚Öi pentru nou n─âscu╚Ťi

  Social
 • Caravan─â de informare pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi din comuna Vulturu

  Social
 • Ziua Armatei Rom├óne s─ârb─âtorit─â ├«n municipiul Medgidia

  Social
 • Prim─âria municipiului Medgidia ├«╚Öi premiaz─â cet─â╚Ťenii

  Social
 • Flori pentru osta╚Öi la Cump─âna! Ziua Armatei Rom├óne, marcat─â de autorit─â╚Ťile comunei

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771