Administrație locală

Lucrari continuate in localitatea Lipnita

Pe langa investitiile in reparatiile curente din incinta Caminului Cultural din comuna, mai au loc si importante si necesare lucrari in vederea igienizarii si infrumusetarii localitatii, mai cu seama ca, se apropie sfanta sarbatoare a Pastelui.

Conform declaratiilor viceprimarului Ioan Burcea, se spera ca pana la data de 1 mai 2014 sa fie incheiate cu succes toate lucrarile demarate la Caminul Cultural din Lipnita. Astfel ca, cu echipa de la S.C „Serviciul Gospodaresc” S.R.L Lipnita, la care unic actionar este Consiliul Local se realizeaza importante reparatii la scena, se refac lambriurile, se repara si grupurile sanitare, totul pentru a reda frumusetea acestei institutii culturale. S-a dorit demararea acestor lucrari deoarece pe perioada lucrarilor de reabilitare a unitatii de invatamant cu clasele I-VIII, cei 200 de elevi si-au desfasurat orele de curs in incinta salii de spectacole a Caminului Cultural.
Institutia ce a fost reabilitata in anul 2006 cu sprijinul important al Consiliul Judetean Constanta (CJC), inregistreaza o capacitate de 500 locuri, centrala termica, bucatarie cat si de alte alte anexe importante.
In alta ordine de idei, in aceasta perioada se lucreaza intens la igienizarea comunei Lipnita pentru a primi asa cum se cuvine sarbatoarea Pastelui, astfel ca, se curata toate rigolele si se intretin parcurile din comuna.
„Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit tuturor!”, a urat tuturor localnicilor edilul sef al localitatii Lipnita, Florin Onescu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*