"Centru multifunctional de asistenta socio-medicala Cumpana"

Aprilie 2014, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Pe data de 14 aprilie 2014, unitatea administrativ teritoriala a comunei Cumpana a organizat evenimentul de incheiere a proiectului "Centru multifunctional de asistenta socio-medicala Cumpana", incepand cu ora 11.00, in Sala de sedinte de la etajul I a Centrului multifunctional de asistenta socio-medicala Cumpana din soseaua Constantei nr. 117.

Acest important proiect a fost cofinantat din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 3: "Imbunatatirea infrastructurii sociale", Domeniul major de interventie 3.2 - "Reabilitarea / modernizarea/ dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale".
Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat infiintarea unui centru cu potential polifunctional de asistenta socio-medicala in localitatea Cumpana. Cat despre obiectivele specifice putem spune ca acestea au constat in asigurarea unei infrastructuri adecvate care sa ofere conditiile necesare dezvoltarii activitatilor privind serviciile sociale furnizate prin Compartimentul de asistenta sociala al Primariei Cumpana. Iar acestea sa permita prin reorganizarea si eficientizarea, imbunatatirea conditiilor de furnizare a serviciilor de asistenta sociala primara si specializata, in conformitate cu tipologia serviciilor acreditate conform legislatiei in vigoare, pentru toate categoriile de persoane si familii aflate in situatii de risc la nivelul comunei.
Scopul vizat prin proiectul "Centru multifunctional de asistenta socio-medicala Cumpana" a fost imbunatatirea serviciilor de asistenta sociala primara si specializata, pentru persoanele si familiile aflate in situatie de risc social din comuna Cumpana, la nivelul localitatii constituindu-se cadrul logistic organizatoric, respectiv Centrul Multifunctional, pentru furnizarea serviciilor de asistenta social.
Comuna Cumpana devine una dintre putinele localitati din mediul rural cu servicii de asistenta sociala acreditate in conformitate cu legislatia in vigoare, proiectul avand un impact pozitiv asupra dezvoltarii sustenabile, a egalitatii de sanse si a dezvoltarii societatii informationale la nivel local si regional.

Album foto

 • Articole din editia din data de Aprilie 2014

 • CODUL INSOLVENTEI, ADOPTAT. Scandal in Parlament

  Administratie locala
 • Secretar de stat in MAE: Romania indeplineste pentru prima data toate criteriile de aderare la zona euro

  Administratie locala
 • Strazile din Harsova vor fi reabilitate si modernizate cu fonduri europene

  Administratie locala
 • Lucrari continuate in localitatea Lipnita

  Administratie locala
 • Pregatiri pentru sarbatorile Pascale

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Campania ÔÇ×Comune CurateÔÇŁ ajunge ├«n comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771