Parc de agrement realizat in localitatea Pantelimon

Aprilie 2014, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Conform declaratiilor gospodarului-sef al comunei Vasile Neicu, undeva prin luna mai a acestui an se doreste initierea unei importante lucrari si anume amenajarea parcului din fata Caminului Cultural din localitate.

In orice localitate, fie ca este din zona rurala sau urbana, nevoia de parcuri de agrement este acuta si asta pentru ca, oamenii au nevoie de astfel de spatii in care sa lege prietenii, sa socializeze, sa se relaxeze si sa petreaca timp cu cei dragi.
"Pentru acest an mi-am propus, ca din fondurile Primariei sa demaram o importanta investitie in ceea ce priveste amenajarea si modernizarea parcului din fata Caminului Cultural, ce se intinde pe aproximativ 1.500 metri patrati. Din pacate, la ora actuala acest spatiu arata deplorabil si tocmai din acest motiv am luat hotararea de a-l moderniza asa cum putem, valoarea lucrarii fiind una foarte mare. Pe langa gazonul natural ce va fi insamantat, vor fi montate bancute pentru toti cei ce vor dori sa petreaca timp in aer liber, stalpi de iluminat, o fantana arteziana grandioasa si va fi realizat de asemenea, un monument din granit cu o inaltime de cinci metri, dedicat tuturor eroilor cazuti in I si cel de-al II-lea Razboi Mondial", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale Pantelimon, Vasile Neicu.
Totodata, va fi realizat un spatiu special pentru distractii si spectacole ce va cuprinde si o scena, un rond pavat in cadrul caruia vor fi plantati pomi ornamentali iar in mijlocul lui, va trona un brad imens pe care iarna, cu ocazia sarbatorilor de Craciun, autoritatile locale il vor impodobi pentru toti locuitorii comunei.
"De asemenea, vom realiza si un foisor in cadrul caruia toti batranii vor putea juca table si sah. Sper sa reusim sa ducem la bun sfarsit acest proiect mai cu seama ca, prin sprijinul Consiliului Judetean Constanta, Caminul Cultural a fost reabilitat in urma cu trei ani de zile", a incheiat primarul Vasile Neicu.

Articole din editia din data de Aprilie 2014

 • Ponta: Nu vom fi niciodata de acord cu autonomia pe criterii etnice. Harghita si Covasna primesc mai mult din buget decat dau

  Administratie locala
 • Ponta: Romania avea cel mai mic pret din UE la carburant, dar acciza asigura finantare pe termen lung

  Administratie locala
 • Atentie, soferi! Restrictii de trafic rutier in Mamaia

  Administratie locala
 • Case de tip ANL, la pachet cu un lot de teren

  Administratie locala
 • Daniel Constantin: Fermierii mici si mijlocii vor avea la dispozitie proiecte tip prin noul PNDR

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Antoneta Prodan, viceprimarul suspendat din Castelu a c├ó╚Ötigat procesul intentat de Prefectul Jude╚Ťului Constan╚Ťa

  Administratie locala
 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771