Elevii, mereu in atentia edilului sef Gheorghe Frigioi

Aprilie 2014, Iulia Fţlfan

Administratie locala

O mare dorinta a primarului localitatii Crucea este aceea de a gasi sprijin in vederea achizitionarii a cel putin doua microbuze care sa asigure prezenta elevilor la ore si care sa-i duca in siguranta spre casele lor.

Din pacate, Primaria Crucea se confrunta cu o situatie extrem de neplacuta si anume cu faptul ca, un numar de 160 de elevi sunt transportati zi de zi catre unitatea de invatamant din Crucea cu un singur microbuz, capacitatea acestuia fiind de doar 16 locuri.
"Acest numar impresioant de elevi fac naveta din satele Baltagesti, Stupina, Galbiori, Crisan si Siriu catre centrul de comuna Crucea, ei fiind nevoiti sa se trezeasca cu mult timp inaintea inceperii cursurilor si asta pentru ca, soferul microbuzului sa-i poata duce la timp pe toti la ore, fara ca ei sa intarzie, acesta realizand zece curse dus si zece curse intors zinic. Doresc sa precizez faptul ca, in administratia Consiliului Local mai exista un astfel de microbuz, in perfecta stare de functionare dar care este tras pe dreapta. Si asta pentru ca, posturile in vederea angajarii unui sofer sunt blocate", a spus pentru ziarul Graiul Dobrogei seful administratiei locale Crucea, Gheorghe Frigioi.
Si pentru a rezolva intr-un fel aceasta problema, Primaria a facut multe memorii catre toate institutiile abilitate sa ajute elevii ce fac naveta la Crucea. "Sper sa primim microbuzele de care avem mare nevoie si astfel, toti acesti elevi sa nu mai fie chinuiti cu trezitul de foarte dimineata pentru a ajunge cu totii la timp la orele de curs", a incheiat primarul localitatii Crucea.


Articole din editia din data de Aprilie 2014

 • Ponta: Nu vom fi niciodata de acord cu autonomia pe criterii etnice. Harghita si Covasna primesc mai mult din buget decat dau

  Administratie locala
 • Ponta: Romania avea cel mai mic pret din UE la carburant, dar acciza asigura finantare pe termen lung

  Administratie locala
 • Atentie, soferi! Restrictii de trafic rutier in Mamaia

  Administratie locala
 • Case de tip ANL, la pachet cu un lot de teren

  Administratie locala
 • Daniel Constantin: Fermierii mici si mijlocii vor avea la dispozitie proiecte tip prin noul PNDR

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Dumitru Chiru: ÔÇťFolosirea de influen╚Ť─â de c─âtre persoane neautorizate, pentru a facilita rela╚Ťia cu Consiliul Local Lumina sau Prim─âria comunei Lumina, este un act illegalÔÇŁ

  Administratie locala
 • Antoneta Prodan, viceprimarul suspendat din Castelu a c├ó╚Ötigat procesul intentat de Prefectul Jude╚Ťului Constan╚Ťa

  Administratie locala
 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771