Parcurile, in atentia edilului comunei Topalu

Aprilie 2014, Marian Carson

Administratie locala

Si pentru ca reprezinta spatiul in care oamenii se pot relaxa si de asemenea, pot socializa si lega prietenii, Gheorghe Murat ofera o atentie deosebita parcurilor din localitatea pe care o pastoreste.

"Sunt multumit de cum se misca lucrarile in vederea finalizarii parcului din fata sediului Primariei. Chiar in urma cu doua saptamani s-a montat si frumoasa fantana arteziana, ce este realizata dintr-un cadru din fibra de sticla iar in interiorul ei, apa tasneste, programat, dintr-o papadie realizata din inox. Urmeaza ca in perioada urmatoare se ne preocupam si de insamantarea gazonului natural intr-un strat fertil, pe aproximativ 400 metri patrati", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale Gheorghe Murat.
De asemenea, vor fi montate si bancutele pe care localnicii se vor putea odihni, vor fi plantate florile si pomii ornamentali astfel, spatiul devenind unul primitor si odihnitor.
Pe de alta parte, gospodarul-sef ne-a mai spus si faptul ca, mai are in plan un program ce vizeaza amenajarea parcului din fata Caminului Cultural din localitate. Spatiul exista insa are mare nevoie de o reamenajare prin plantare de pomi ornamentali si trandafiri, montarea gazonului si a bancutelor ce vor schimba cu totul imaginea acestui parc in suprafata de 2.000 metri patrati. "Eu mi-am propus sa demaram toate lucrarile ce se impun pe parcursul acestui an insa totul este in functie de puterea economica. Totoata, pe langa toate aceste lucruri ne preocupam si de igienizarea comunei mai cu seama ca se apropie sarbatorile Pascale. Beneficiarii ajutorului social au iesit la lucru astfel ca, varuiesc pomii si bordurile, curata curtile institutiilor din localitate si toate strazile", a incheiat edilul sef Gheorghe Murat.


Articole din editia din data de Aprilie 2014

 • Ponta: Nu vom fi niciodata de acord cu autonomia pe criterii etnice. Harghita si Covasna primesc mai mult din buget decat dau

  Administratie locala
 • Ponta: Romania avea cel mai mic pret din UE la carburant, dar acciza asigura finantare pe termen lung

  Administratie locala
 • Atentie, soferi! Restrictii de trafic rutier in Mamaia

  Administratie locala
 • Case de tip ANL, la pachet cu un lot de teren

  Administratie locala
 • Daniel Constantin: Fermierii mici si mijlocii vor avea la dispozitie proiecte tip prin noul PNDR

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Au început lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

  Administratie locala
 • Școala din localitatea Crîngu reabilitată cu fonduri de la bugetul local

  Administratie locala
 • Lucrările de reabilitare a grădiniței din Dulgheru se apropie de final

  Administratie locala
 • Au început lucrările de asfaltare în Amzacea

  Administratie locala
 • Întârzieri nejustificate la construirea grădiniței din Ion Corvin

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771