Lucrari demarate la Centru de Tineret din localitatea Agigea

Martie 2014, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Conform declaratiilor sefului administratiei locale Cristian Carjaliu, la data de 1 martie 2014 a fost dat startul construirii Centrului de Tineret, cladire ce va fi ridicata langa stadionul din Agigea.

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Zona Metropolitana Constanta" a demarat implementarea proiectului "Reabilitarea, extinderea si dotarea unei cladiri din Zona Metropolitana Constanta, localitatea Agigea, in vederea utilizarii acesteia drept centru pentru tineret".
Acest Centru de tineret va oferi unui numar de 1.800 de tineri metode alternative de invatare, o educatie informala care sa vina ca o completare la cunostintele pe care le acumuleaza in scoli, sa asigure accesul la informatie si sa reprezinte un loc de intalnire pentru desfasurarea unor activitati cultural-artistice si educative.
"Este imperios necesara existenta unui mediu optim, unde acesti tineri pot fi instruiti si indrumati corespunzator, nevoia unui astfel de spatiu, de un asemenea ambient fiind acerba", a declarat primarul localitatii Agigea, Cristian Carjaliu.
Perioada de implementare a proiectului este de 17 luni, acesta fiind finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 1 Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor poli urbani de crestere, Domeniul major de interventie 1.1 Planuri integrate de dezvoltare urbana, Sub-domeniul poli de crestere. Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional 2007-2013 este Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, iar Organismul Intermediar in Regiunea Sud-Est este Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est.
Valoarea proiectului "Reabilitarea, extinderea si dotarea unei cladiri din Zona Metropolitana Constanta, localitatea Agigea, in vederea utilizarii acesteia drept centru pentru tineret", se ridica la suma de 1 milion de dolari.
De asemenea, si alte lucrari de infrastructura sunt in atentia primarului Cristian Carjaliu in aceasta perioada si anume, reabilitarea conductei de apa de pe strazile Capsunilor, Stufarisului si Lebedei, pe acestea neexistand retea de apa. Lucrarile la aproximativ 1 kilometru de conducta de apa sunt realizate cu fonduri de la bugetul Consiliului Local Agigea.

Album foto

 • Articole din editia din data de Martie 2014

 • CRESC PENSIILE - Plumb: 234.000 de pensionari primesc pensii mai mari in medie cu 63 lei, pana la sfarsitul lui martie

  Administratie locala
 • Judecatoria si Parchetul Harsova, la un pas de mazilire

  Administratie locala
 • Primaria Navodari sustine sportul, proiectele pentru tineri si turismul

  Administratie locala
 • Decebal Fagadau, despre lucrarile in Zona Peninsulara: "Vom reda inima orasului"

  Administratie locala
 • "Ziua Profesiei mele" la Tortoman

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771