Administrație locală

Noi proiecte pentru o viata cat mai buna a locuitorilor orasului Harsova

Conform declaratiilor sefului administratiei locale Tudor Nadrag, acest inceput de an este unul benefic si bogat in importante proiecte ce au ca scop principal modernizarea si dezvoltarea urbei.

„La acest moment suntem in perioada de organizare a achizitiei publice in vederea implementarii unui proiect de mare anvergura ce prevede modernizarea si reabilitarea strazilor urbane. Sunt foarte bucuros pentru faptul ca, am semnat contractul de finantare pentru aceasta investitie ce se ridica la valoarea de 6 milioane de euro. Strazile incluse in proiect sunt Revolutiei, Vadului, Traian, Decebal, Lunei si Nicolae Tarca”, a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, edilul autoritatii locale al orasului Harsova Tudor Nadrag.
In alta ordine de idei, primarul ne-a mai spus ca, „la aceasta ora transportam pamant in zona in care se afla digul de protectie impotriva inundatiilor, in vederea suprainaltarii acestuia, in cazul in care exista pericol de inundatii”.
De asemenea, Primaria a disponibilizat fondurile necesare in vederea aprovizionarii unei ultime cantitati de combustibil in asa fel incat, incalzirea claselor unitatilor de invatamant scolare si prescolare sa se desfasoare in cele mai bune si optime conditii.
„Sprijinim in continuare Spitalul Orasenesc Harsova, prin asigurarea conditiilor de incalzire dar si cu cea a alimentelor si medicamentelor care sa asigure asistenta medicala de urgenta. Totodata, urmeaza ca in sedinta Consiliului Local Harsova sa aprobam suma in valoare de 20.000 lei, bani cu care sa se realizeze achizitia unei minime aparaturi in vederea bunei functionari a cabinetului de oftalmologie din cadrul Spitalului Orasenesc Harsova”, a incheiat primarul urbei Tudor Nadrag.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*