Dragnea, intrebat ce le transmite liberalilor pentru Delegatia Permanenta: "Ganduri bune! "

Februarie 2014, Marian Carson

Politic

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, luni, ca el crede ca liberalii nu doresc cu adevarat sa continue in USL si "au inventat sau cauta mereu pretexte", el spunand ca le ureaza "ganduri bune" reprezentantilor PNL care se vor reuni marti seara in Delegatia Permanenta.

Dragnea a fost intrebat ce mesaj le transmite liberalilor care urmeaza sa se intruneasca marti seara in Delegatie Permanenta.
"Ganduri bune! Un om, daca are ganduri bune, nu face rele! Este foarte simplu", a raspuns Liviu Dragnea.
Intrebat daca mai are sperante ca USL va ramane unita in formula PSD-PNL, Dragnea a raspuns: "Noi speram sa se intample lucrul acesta. N-am dori sa se rupa USL. Sigur, daca ne uitam cu atentie la declaratia domnului Atanasiu, care vrea sa intre in guvern, dar il jigneste intr-un asemenea fel pe primul-ministru, si noi incepem sa avem dubii, dar noi speram ca in ultimul ceas colegii de la PNL, conducerea PNL sa inteleaga ca USL este totusi un proiect mai important decat alte proiecte mai mici".
Liviu Dragnea a mai fost intrebat daca PSD este dispus sa le dea liberalilor ceea ce cer, adica al doilea om in PNL sa fie si ministru de Interne si vicepremier.
"Nu mai stiu ce trebuie sa facem, sa punem un pachet cu fundita probabil, pentru ca eu, cel putin, nu mai vreau sa vad asta. Primul ministru a spus intruna la orice post de radio, de televiziune, la orice conferinta de presa, ca e de acord cu solicitarile PNL, dar si PNL trebuie sa fie de acord cu solicitarile celorlalte partide. In opinia mea, eu cred ca ei nu doresc cu adevarat sa continue in USL si cred ca au inventat sau cauta mereu pretexte", a opinat Dragnea.
El a explicat de ce PSD nu accepta la pachet cerintele PNL.
"Dintr-un motiv foarte simplu: USL este format din patru partide. Si USL cand a fost creat, sigur cei care au venit mai tarziu in USL poate nu stiu lucrul asta, dar cei care l-am creat in 2010, in noiembrie 2010 a avut loc prima intalnire, stim ca principiile care au fost la baza acestui proiect politic nu au fost care este mai mare pentru ca PSD chiar daca este dublu ca si marime fata de PNL a acceptat paritate pe liste locale, paritate pe listele parlamentare, paritate in Guvern si chiar un numar egal de vicepremieri. Aici nu e vorba de PSD-PNL, este vorba de toate cele patru partide care trebuie respectate la fel, asta au fost principiile USL si ele trebuie respectate", a explicat Liviu Dragnea.


Articole din editia din data de Februarie 2014

 • Salariile primarilor VOR CRESTE. Camera Deputatilor a aprobat majorarea de la 1 iulie. Dragnea: Este un act de dreptate pentru alesii locali, indiferent de culoarea politica

  Politic
 • Dragnea, intrebat ce le transmite liberalilor pentru Delegatia Permanenta: "Ganduri bune! "

  Politic
 • 150 de joburi disponibile pentru someri

  Politic
 • Contract de peste un milion de euro pentru master-planul Portului Constanta

  Politic
 • Mangalia se intoarce cu fata la mare

  Politic
 • Articole din aceeasi categorie

 • Viceprimarul din Castelu, Antoneta Prodan, consideră revocarea sa din funcție un exces de putere

  Politic
 • Scrisoarea deschisă a primarului Valentin Vrabie către locuitorii municipiului

  Politic
 • Dragnea da asigurari ca Legea care interzice fumatul in spatiile inchise NU va fi modificata: Poate odata ne trezim si aceasta lege ne ajuta sa ne lasam de acest viciu

  Politic
 • Alegeri partiale in comuna Nicolae Balcescu

  Politic
 • Alegeri parlamentare: S-a tras la sorti ordinea de pe buletinele de vot

  Politic
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771