Femeia, sarbatorita din nou cu fast la Mircea Voda si Satu Nou

Februarie 2014, Iulia Fţlfan

Social

Si in acest an, Primaria si Consiliul Local Mircea Voda, le-a organizat in detaliu, o petrece pe cinste tuturor doamnelor si domnisoarelor cu ocazia zilei de 1 si 8 Martie.

In data de 7 Martie incepand cu ora 18.00 la Caminul Cultural din Mircea Voda si in ziua de 8 Martie, aceeasi ora de aceasta data la Caminul din Satu Nou, cele 600 de reprezentante ale sexului frumos vor petrece momente minuntate, magice, inedite.
"Sarbatoritele vor avea parte de surprize, de muzica, dans si voie buna. Si pentru a crea o atmosfera de mare bucurie si veselie, am hotarat sa le aducem in dar formatia "Express Band" din Medgidia, rolul acestora fiind acela de a le scoate la dans pe toate doamnele si domnisoarele. De asemenea, cele doua zile vor fi presarate cu diverse activitati artistice precum concursuri de dans dotate cu premii surpriza", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, viceprimarul comunei Mircea Voda George Ionascu.
In alta ordine de idei, tot acesta ne-a mai vorbit si despre activitatile si proiectele administratiei locale din aceasta perioada.
"Un lucru important de spus este acela ca, a fost aprobat bugetul pe anul 2014, buget asemanator cu cel de anul trecut, acest lucru permitandu-ne sa continuam proiectele propuse in anii trecuti. Printre acestea se numara o lucrare importanta si anume intretinerea tuturor drumurilor localitatii cat si un important proiect de asfaltare al strazilor comunei, proiect la care inca se lucreaza", a mai spus George Ionascu.
De asemenea, in aceasta perioada se lucreaza intens la obtinerea tuturor avizelor in vederea demararii unui alt proiect de anvergura ce vizeaza asfaltarea drumului comunal DC 60 Gherghina - Tibrinu, drum ce la aceasta ora este de piatra. Lucrarea privind asfaltarea celor trei kilometri se doreste sa fie derulata cu fonduri europene nerambursabile, valoarea investitiei ridicandu-se la suma de 200.000 euro fara T.V.A.

Articole din editia din data de Februarie 2014

 • Salariile primarilor VOR CRESTE. Camera Deputatilor a aprobat majorarea de la 1 iulie. Dragnea: Este un act de dreptate pentru alesii locali, indiferent de culoarea politica

  Social
 • Dragnea, intrebat ce le transmite liberalilor pentru Delegatia Permanenta: "Ganduri bune! "

  Social
 • 150 de joburi disponibile pentru someri

  Social
 • Contract de peste un milion de euro pentru master-planul Portului Constanta

  Social
 • Mangalia se intoarce cu fata la mare

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Prim─âria F├ónt├ónele va acorda stimulente financiare pentru ├«ntemeierea familiei ╚Öi pentru nou n─âscu╚Ťi

  Social
 • Caravan─â de informare pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi din comuna Vulturu

  Social
 • Ziua Armatei Rom├óne s─ârb─âtorit─â ├«n municipiul Medgidia

  Social
 • Prim─âria municipiului Medgidia ├«╚Öi premiaz─â cet─â╚Ťenii

  Social
 • Flori pentru osta╚Öi la Cump─âna! Ziua Armatei Rom├óne, marcat─â de autorit─â╚Ťile comunei

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771