Educatia, mereu o prioritate pentru edilul Primariei Baneasa

Februarie 2014, Radu Petric

Administratie locala

Conform declaratiilor sefului administratiei locale Ion Marin, in aceasta perioada se lucreaza intens la unitatea de invatamant din Faurei precum si la finalizarea amenajarii salii in cadrul careia se tin sedintele de Consiliu Local.

"Scoala cu clasele I-VIII Faurei ce cuprinde un numar total de sase sali de clasa se afla in aceasta perioada in plin proces de modernizare. Trei din cele sase clase au fost amenajate in toamna anului trecut iar acum ne preocupam de ultimele trei sali de clasa. Lucrarile pe care le realizeaza echipa noastra de la Directia de Utilitati a Primariei Baneasa vizeaza atat schimbarea usilor si a ferestrelor cat si zugravirea celor trei incaperi", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, edilul sef al orasului Baneasa Ion Marin.
Lucrarile la scoala construita de la zero in urma cu opt ani de zile cu fonduri europene, sunt realizate cu bani de la bugetul local al administratiei locale dar si cu fonduri de la bugetul unitatii de invatamant cu clasele I-VIII. Cat despre amenajarea salii de sedinte din cadrul administratiei locale Baneasa, primarul ne-a spus ca lucrarile se afla pe ultima suta de metri. Astfel ca, aici a fost montata gresie si faianta noua, s-a varuit intreaga incapere, totul pentru a moderniza, pas cu pas, sediul Primariei Baneasa.
In alta ordine de idei, Ion Marin ne-a mai spus si faptul ca, pe perioada viscolului de la sfarsitul lunii ianuarie, deszapezirea a decurs fara probleme, cu utilajele Primariei, un buldoexcavator si un tractor. "S-a lucrat si s-a intervenit doua zile si doua nopti non-stop, in toate localitatile, totul pentru ca oamenii sa fie in siguranta. Intregul proces de deszapezire ne-a costat 5.000 lei si a fost realizat cu echipa de la Directia de Utilitati a Primariei Baneasa", a incheiat edilul.


Articole din editia din data de Februarie 2014

 • Salariile primarilor VOR CRESTE. Camera Deputatilor a aprobat majorarea de la 1 iulie. Dragnea: Este un act de dreptate pentru alesii locali, indiferent de culoarea politica

  Administratie locala
 • Dragnea, intrebat ce le transmite liberalilor pentru Delegatia Permanenta: "Ganduri bune! "

  Administratie locala
 • 150 de joburi disponibile pentru someri

  Administratie locala
 • Contract de peste un milion de euro pentru master-planul Portului Constanta

  Administratie locala
 • Mangalia se intoarce cu fata la mare

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Raportul de activitate al primarului Reșit Taner în perioada septembrie 2020-septembrie 2021

  Administratie locala
 • Primăria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitată. Primăria a solicitat finanțare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucrări de împrejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din Băneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771