Traficul greu deterioreaza casele din localitatea Cobadin

Februarie 2014, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Redirectionarea traficului greu de pe Podul Agigea, aflat in lucrari de reparatii catre localitatile limitrofe aduce mari deservicii comunei Cobadin, provocand astfel distrugerea caselor si a drumurilor.

"Masinile de mare tonaj ce tranziteaza zilnic localitatea noastra, mai exact Drumul Judetean DJ 391, Soseaua Constantei si Piata Eroilor pentru a putea iesi in DN3, afecteaza din pacate, atat peretii caselor provocand fisuri seminificative cat si drumurile localitatii. Si pentru ca, oamenii sunt tot mai ingrijorati de aceasta situatie, au venit la sediul Primariei pentru a face numeroase sesizari iar noi, am facut adrese mai departe catre Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta Serviciul Rutier, Institutia Prefectului, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. Asteptam din partea acestor insitutii sa ia masuri pentru rezolvarea problemelor locuitorilor dar am primit in schimb doar raspunsuri in bataie de joc, raspunsuri pe care vreau sa le fac publice pe aceasta cale. Va spun sincer ca, aceasta situatie cu care ne confruntam de anul trecut este cosmarul mandatului meu", a spus mahnit seful administratiei locale Cobadin, Cristian Telehoi.
De asemenea, edilul sef ne-a mai spus si faptul ca, strada Primaverii pe care sunt aproximativ 200 de locuinte, a fost reabilitata in anul 2008, turnandu-se strat de asfalt nou si covor asfaltic. Totodata, si Soseaua Constantei a beneficiat de importante interventii de cand Cristian Telehoi este edil in fruntea localitatii, prin plombari acolo unde drumul era stricat.
"Ce sa mai spun? Ca au intrat tirurile si prin centrul localitatii, pe strazile Albinelor si pe Soseaua Viisoarei, distrugandu-le si pe acestea? Sa mai spun si faptul ca, pe parcursul anului trecut aceste strazi au fost reparate? Si pentru a nu se mai intampla acest lucru, la solicitarea mea, a fost pus un mic indicator care ii indruma pe soferii masinior de mare tonaj sa mearga corect spre Agigea si astfel, sa nu mai intre prin centrul localitatii Cobadin. Este o situatie tare neplacuta, trebuie facut ceva, nu putem permite ca oamenii si casele lor sa aiba de suferit. Si pe langa faptul ca aproximativ 500 de tiruri trec prin localitatea noastra aproape zi de zi, acestea mai merg si cu foarte mare viteza, lucru care nu ar trebui sa se intample. Sper si imi doresc ca aceasta situatie sa ia sfarsit cat mai curand posibil si lucrurile sa revina la normal iar casele oamenilor si strazile sa nu mai aiba de suferit", a incheiat primarul localitatii Cobadin, Cristian Telehoi.

Album foto

 • Articole din editia din data de Februarie 2014

 • Salariile primarilor VOR CRESTE. Camera Deputatilor a aprobat majorarea de la 1 iulie. Dragnea: Este un act de dreptate pentru alesii locali, indiferent de culoarea politica

  Administratie locala
 • Dragnea, intrebat ce le transmite liberalilor pentru Delegatia Permanenta: "Ganduri bune! "

  Administratie locala
 • 150 de joburi disponibile pentru someri

  Administratie locala
 • Contract de peste un milion de euro pentru master-planul Portului Constanta

  Administratie locala
 • Mangalia se intoarce cu fata la mare

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771