Administrație locală

Comuna Mereni, sub supraveghere video

Conform declaratiilor edilului sef Gheorghe Chiriac, sediile unitatilor de invatamant, al autoritatii locale si ale celorlalte institutii publice, dar si principalele strazi din localitate vor fi permanent monitorizate.

„Cu fonduri de la bugetul local am realizat o importanta investitie pentru toti locuitorii din Mereni si Osmancea si anume montarea unor camere de supraveghere. Astfel ca, cele sase camere distribuite strategic monitorizeaza non-stop intrarile si iesirile din localitate si mai cu seama, celelalte institutii, scoli si biserici. Acestea vor fi urmarite de pe niste aparate speciale de monitorizare ce sunt instalate si montate in sediul Primariei Mereni cat si in cadrul unitatii de invatamant din satul Osmancea. Acestea au capacitatea de a stoca filmarile pe parcursul a 30 de zile, lucru benefic noua. Sper ca aceasta masura sa reduca pe cat posibil infractionalitatea pe raza localitatii noastre iar oamenii sa fie linistiti atunci cand dorm ori cand sunt plecati la lucru ca, animalele si bunurile din ograda le sunt pazite”, a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale Mereni, Gheorghe Chiriac.
Camerele video ce au fost montate in cursul saptamanii trecute vor fi achitate de catre autoritatea locala in 14 rate, valoarea achizitionarii si montarii acestora ridicandu-se la suma de 10.000 euro.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*