Administrație locală

Biblioteca pentru toti locuitorii comunei Gradina

Intr-o incapere a Caminului Cultural din localitate, edilul sef al autoritatii locale Gabriela Iacobici a dat startul amenajarii unei biblioteci pentru copiii si tinerii comunei, un spatiu cu scop recreativ si educational.

„La acest moment se lucreaza intens la montarea rafturilor pe care vor fi frumos aranjate carti din toate domeniile si pentru toate gusturile si de asemenea, se aseaza birourile pe care vor fi asezate calculatoarele la care tinerii vor putea avea acces la internet. Doresc ca pe aceasta cale sa multumesc sponsorului ce ne-a oferit cele trei birouri si anume Raiffaisen Bank sucursala Constanta cat si Bibliotecii Judetene Constanta pentru faptul ca, ne-au oferit un numar de aproximativ 500 de carti cu care sa putem incepe amenajarea acestei biblioteci, binevenite in comuna noastra”, a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, primarul Gabriela Iacobici.
Un lucru important de precizat este acela ca, intotdeauna edilul localitatii Gradina a acordat o atentie deosebita mediului educational, foarte important in dezvoltarea tinerilor comunei. In acest sens, pentru a-i sprijini pe cei 27 de elevi ce fac naveta la Liceul din Mihail Kogalniceanu, primarul le-a pus la dispozitie microbuzul Primariei, ce ii duce la ore si ii aduce inapoi acasa. Acesta este un sprijin binevenit mai cu seama ca, familiile acestor elevi sunt modeste si aveau nevoie de acest sprijin din partea autoritatii locale.
In alta ordine de idei, Gabriela Iacobici ne-a mai declarat si faptul ca, pe data de 28 ianuarie a avut loc depunerea de oferte pentru licitatia privind achizitionarea unui buldoexacavator dotat cu echipamente necesare. De precizat faptul ca, Primaria Gradina mai are in dotarea sa si un tractor cu plug, remorca si cu disc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*