Dumitru Dragu, implicat in modernizarea localitatii la carma careia se afla

Ianuarie 2014, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Importante lucrari au fost demarate in comuna Tirgusor, una dintre acestea vizand in principal modernizarea unitatii de invatamant cu clasele I-VIII din localitate.

"Noul inceput de an 2014 a adus in comuna noastra lucrari importante ce vizeaza reabilitarea pardoselilor si a lambriurilor din cadrul scolii gimnaziale cu clasele I-VIII. Acestea au fost posibile cu fondurile alocate de Consiliul Judetean Constanta (CJC) pentru infrastructura scolara, bani primiti la sfarsitul anului 2013", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, edilul autoritatii locale Tirgusor, Dumitru Dragu.
Astfel ca, in aceste zile, in cele opt clase se desfasoara ample lucrari de schimbare a vechii pardoseli ce in timp s-a umflat si era imperios necesara schimbarea ei si de asemenea, se inlocuiesc lambriurile vechi cu unele noi, de aceasta data, din lemn rezistent. Firma specializata ce se ocupa de aceste lucrari isi desfasoara activitatea zilnic, inclusiv sambata si duminica, zile in care toti elevii sunt acasa. Cat despre zilele din cursul saptamanii, pentru a nu perturba orele de curs, in functie de clasa in care se lucreaza, elevii acesteia se muta pe parcursul lucrarilor intr-un laborator liber desfasurarii orelor de curs.
"Sper ca pana la finele lunii februarie, lucrarea ce vizeaza inlocuirea pardoselilor si a lambriurilor sa fie incheiata cu succes iar elevii sa se bucure de cele mai bune si optime conditii de studiu", a spus primarul Dumitru Dragu.

Importante lucrari initiate in comuna Tirgusor

Conform declaratiilor edilului localitatii, in acest an se doreste si incheierea lucrarilor demarate la parcul din centrul comunei ce se intinde pe o suprafata de 1.200 metri patrati. Aici a fost nivelat terenul si urmeaza a se gasi cea mai buna solutie in vederea amenajarii acestui parc ce va cuprinde bancute, stalpi de iluminat si rondouri de flori.
"Cat despre lucrarile privind construirea unei sosele ocolitoare a localitatii Targusor, care sa lege drumurile judetene 222 (Tirgusor - Gradina) si 225 (Tirgusor - Pantelimon) in lungime de 3,5 kilometri, va pot spune ca acestea sunt in stand-by. Ele vor fi reluate in primavara acestui an atunci cand vor fi demarate lucrarile de asfaltare a acestui drum ce va fi folosit in special de masinile de mare tonaj care, in prezent, trec prin centrul localitatii noastre", a mai spus Dumitru Dragu.


Album foto

 • Articole din editia din data de Ianuarie 2014

 • Monica Iacob Ridzi, condamnata la cinci ani de inchisoare CU EXECUTARE

  Administratie locala
 • Zapada abundenta continua sa creeze probleme in judetul Constanta

  Administratie locala
 • Producatorii constanteni de legume se tem de DNA

  Administratie locala
 • Masuri ale Comandamentului de iarna din Mangalia

  Administratie locala
 • Guvernul are in vedere relansarea schemei privind acordarea ajutorului de minimis pentru achizitionarea de tancuri de racire a laptelui

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771