Obiective principale pentru anul 2014

21 Ianuarie 2014, Adrian Nicărel

Administratie locala

Dorinta de lucru a primarului Marian Dan reiese din importantele investitii pe care acesta le pregateste in aceasta perioada, lucrari ce au ca scop principal asigurarea unui trai mai bun al comunitatii precum si dezvoltarea sanatoasa a acesteia.

"Ne axam in acest an pe investitii in infrastructura, un domeniu foarte important asupra caruia trebuie mereu sa ne indreptam atentia. Astfel ca, in acest sens lucram intens la un proiect ce vizeaza "Modernizarea drumurilor din localitatile Petrosani si Sipote", investitie realizata prin Programul national de dezvoltare locala (PNDL), bucurandu-ne de sprijinul Consiliului Judetean Constanta si de cel al Guvernului Romaniei. Ne dorim foarte mult sa reusim asfaltarea a cate cinci kilometri in fiecare dintre cele doua sate, Petrosani si Sipote", a spus pentru Graiul Dobrogei primarul localitatii Deleni Marian Dan.

Consiliul Judetean Constanta, un sprijin important pentru Primaria Deleni

In alta ordine de idei, autoritatea locala pregateste si alte lucrari printre care se numara reabilitarea Dispensarului uman din localitate precum si cea a Caminului Cultural din Sipote. Cele doua institutii vor fi reabilitate de Consiliul Judetean Constanta si predate mai apoi, in cele mai bune si optime conditii.
"Cladirea dispensarului uman ce deserveste un numar de 2.677 de oameni este una foarte veche, ridicata undeva prin anul 1960. Aici este nevoie de multe schimbari in bine si anume inlocuirea acoperisului, a geamurilor si a usilor. In ceea ce priveste lucrarile de reabilitare a cladirii Caminului Cultural, veche de mai bine de 50 de ani speram sa fie incheiata cu succes in acest an de CJC. Aici este nevoie de acoperis, de dotari termice si instalatii noi", a mai spus seful administratiei locale Marian Dan.
De asemenea, imperios necesara este si constructia unei gradinite in localitatea Deleni. Si pentru a se putea realiza acest demers, Primaria a dat Consiliului Judetean Constanta un teren aflat in apropierea sediului administratiei locale in vederea construirii unei unitati prescolare in care sa-si desfasoare activitatea cei 20 de prchindei din Deleni. "Au mare nevoie de acest spatiu deoarece micutii invata la acest moment in cadrul Liceului, in conditii nu tocmai optime", a incheiat edilul comunei Deleni.

Articole din editia din data de 21 Ianuarie 2014

 • Ponta, despre ipoteza lui Lazaroiu privind suspendarea presedintelui: Nu va luati dupa toti nebunii

  Administratie locala
 • Unii europarlamentari PSD nu mai doresc sa candideze pentru un nou mandat

  Administratie locala
 • ADRIAN NASTASE a sesizat CSM in legatura cu declaratiile lui BasescuIntro: ADRIAN NASTASE a sesizat, luni,

  Administratie locala
 • Traian Broasca, profesorul de canto cu care Mangalia se mandreste

  Administratie locala
 • Revin restrictiile de circulatie pe podul Agigea

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Obiective îndrăznețe în comuna Tîrgușor

  Administratie locala
 • Lucrări de pietruire a drumurilor din Comana

  Administratie locala
 • Modernizarea infrastructurii rutiere, prioritatea autorităților locale din Cobadin

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea dispensarului din Negru Vodă

  Administratie locala
 • Fonduri guvernamentale pentru dezvoltarea comunei Saraiu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771