Ziua Portilor Deschise la Parlament, pe 1 Decembrie. Vizitatorii, intampinati cu brazi impodobiti si foc de artificii. Zgonea: Focul de artificii, datorat unei sponsorizari

Noiembrie 2013, Adrian Nicărel

Social

Camera Deputatilor va organiza pe 1 Decembrie "Ziua Portilor Deschise" la Palatul Parlamentului, cu acest prilej urmand sa fie impodobiti doi brazi de Craciun si sa fie lansat un foc de artificii.

Biroul Permanent al Camerei a aprobat, luni, un memorandum intern in acest sens, care stabileste ca aceasta actiune se va desfasura intre orele 10.00 si 18.00.
Potrivit memorandumului, fluxul vizitatorilor va fi continuu, iar traseul de vizitare va fi marcat si semnalizat si vor fi impodobiti doi brazi de Craciun, unul in interiorul cladirii, iar celalalt in curte.
De asemenea, va fi lansat si un foc de artificii.
Secretarul Camerei Niculae Mircovici a mai declarat ca personalul Camerei care va lucra in 1 Decembrie pentru organizarea "Zilei Portilor Deschise" nu va fi remunerat.
Zgonea: Camera a primit o sponzorizare si de 1 Decembrie vom avea un foc de artificii
Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca de 1 Decembrie, cand la Camera se va organiza "Ziua Portilor Deschise", va exista si un foc de artificii, care se datoreaza unei sponzorizari.
"Si, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, am inteles ca exista o sustinere financiara, o sponsorizare, sa avem si un foc de artificii. Eu nu pot sa-mi permit sa platesc artificii din bugetul Camerei Deputatilor si asa secatuit anul acesta", a spus Zgonea.
El a precizat ca nu stie cine a facut sponsorizarea si nici nu a fost curios, dar a subliniat ca au fost indeplinite conditiile legale.
"Am primit informatia, am aprobat in Birou. Orice este gratis sa fie primit. Orice familie de Romania candprimeste ceva gratis e multumita", a spus Zgonea.
El a mai aratat ca, tot pentru prima data, Camera va avea doi brazi, unul in interior si unul in exterior.
"S-au gasit resursele pentru a aduce doi brazi, unul in interior si unul in exterior. Pentru prima data o sa avem si in afara", a spus Zgonea.


Articole din editia din data de Noiembrie 2013

 • Campeanu: Salvamarii, salvamontistii, controlorii de trafic aerian s-ar putea pensiona mai devreme

  Social
 • Ziua Portilor Deschise la Parlament, pe 1 Decembrie. Vizitatorii, intampinati cu brazi impodobiti si foc de artificii. Zgonea: Focul de artificii, datorat unei sponsorizari

  Social
 • Statul elimina restrictiile pentru achizitia de terenuri agricole de catre straini dupa 1 ianuarie

  Social
 • Reabilitarea Pietei Ovidiu, aproape de finalizare. Iata cum arata zona

  Social
 • Sala de sport construita in localitatea Albesti

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ziua Armistițiului, sărbătorită în municipiul Medgidia

  Social
 • Primăria Fântânele va acorda stimulente financiare pentru întemeierea familiei și pentru nou născuți

  Social
 • Caravană de informare pentru persoanele cu dizabilități din comuna Vulturu

  Social
 • Ziua Armatei Române sărbătorită în municipiul Medgidia

  Social
 • Primăria municipiului Medgidia își premiază cetățenii

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771