Sala de sport construita in localitatea Albesti

Noiembrie 2013, Radu Petric

Administratie locala

Conform declaratiilor edilului sef al administratiei locale Gheorghe Moldovan, investitia cu privire la constructia salii de sport din comuna a fost reluata si asta deoarece, au fost redeschise finantarile pentru lucrarile deja incepute.

"La acest moment, lucrarea ce este una foarte importanta pentru noi este realizata intr-un procent de aproximativ 40%, o echipa specializata lucrand intens pentru a avansa cat mai mult pana la venirea iernii. Daca nu ar fi fost probleme la finantare probabil ca acum sala de sport ar fi fost gata deoarece lucrarile au fost demarate in vara anului 2012, insa ne bucuram ca macar au fost reluate si avem o speranta ca vor fi finalizate anul viitor. Aceasta sala de sport se adreseaza fara exceptie tuturor categoriilor de varsta, astfel ca, oricine poate beneficia de facilitatile oferite de aceasta, nu doar elevii de scoala", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful autoritatii locale Albesti, Gheorghe Moldovan.
Sala de sport este amplasata pe o suprafata utila de 900 metri patrati, langa stadionul de fotbal si are o capacitatea totala de 150 de locuri.

Asfaltarea drumului de exploatatie agricola a fost incheiata

Pe de alta parte, o realizare importanta o reprezinta finalizarea proiectului privind asfaltarea drumului de exploatare agricola, acesta facand legatura intre localitatile Albesti, Vartop si Cotu Vaii. "La fel de important este si faptul ca, in acest moment se lucreaza la asfaltarea unui alt drum de pamant, care leaga localitatea Cotu Vaii de Drumul Judetean 391 Mangalia - Negru Voda, in suprafata de 500 metri liniari. Si pentru a putea realiza acest drum, am apelat la sprijinul Consiliului Judetean Constanta(CJC), care ne-a ajutat cu suma de 500 mii lei, lucru pentru care doresc sa le si multumesc pe aceasta cale. In aproximativ o luna de zile, acest drum va fi finalizat cu succes", a incheiat primarul Gheorghe Moldovan.


Articole din editia din data de Noiembrie 2013

 • Campeanu: Salvamarii, salvamontistii, controlorii de trafic aerian s-ar putea pensiona mai devreme

  Administratie locala
 • Ziua Portilor Deschise la Parlament, pe 1 Decembrie. Vizitatorii, intampinati cu brazi impodobiti si foc de artificii. Zgonea: Focul de artificii, datorat unei sponsorizari

  Administratie locala
 • Statul elimina restrictiile pentru achizitia de terenuri agricole de catre straini dupa 1 ianuarie

  Administratie locala
 • Reabilitarea Pietei Ovidiu, aproape de finalizare. Iata cum arata zona

  Administratie locala
 • Sala de sport construita in localitatea Albesti

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Raportul de activitate al primarului Reșit Taner în perioada septembrie 2020-septembrie 2021

  Administratie locala
 • Primăria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitată. Primăria a solicitat finanțare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucrări de împrejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din Băneasa

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771