Tudor Nadrag, un primar mereu implicat in dezvoltarea urbei

Octombrie 2013, Iulia Flfan

Administratie locala

Intotdeauna, autoritatea locala a orasului Harsova a fost si este un sprijin important si real pentru institutiile publice si scolare din oras dar si pentru cetateni.

"Printr-o hotarare a Consiliului Local am repartizat catre Spitalul Orasenesc suma de 2,5 miliarde lei vechi in vederea procurarii unui aparat foarte important pentru unitate si anume un aparat de chirurgie la parascopica. De asemenea, am mai repartizat catre Spital suma de 500 milioane lei vechi pentru o prima aprovizionare cu combustibil lichid, 200 milioane lei vechi pentru lucrarile de reparatie la instalatia termica si alti 200 milioane lei vechi pentru instalatia sanitara. Nu am neglijat nici cele doua licee, doua scoli generale si trei gradinite, institutii ce au la aceasta data rezervoarele pline cu combustibilul necesar functionarii fara probleme, cel putin pana la finele lunii ianuarie 2014", a spus pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale Harsova, Tudor Nadrag.

Hramul lacasului de cult ce a fost inaugurat in anul 2007

Un sprijin important din partea Primariei Harsova s-a indreptat si catre Parohia 2 in vederea organizarii hramului bisericii "Sfantul Dimitrie Cel Nou", eveniment ce a avut loc pe data de 27 octombrie 2013. "Imediat ce slujba a luat sfarsit, un numar de aproximativ 300 de credinciosi au fost invitati sa participe la o agapa crestineasca organizata in foaierul Casei de Cultura. Acest sfant lacas de cult, ce a fost inaugurat in anul 2007 a fost ridicat prin stradania preotului paroh Mandra Nicolae caruia ii dorim multa sanatate", a spus primarul orasului.
Constructorul bisericii cu hramul "Sfantul Dimitrie Cel Nou" din orasul Harsova a fost domnul Tudor Nadrag, actualul primar al urbei, inainte ca acesta sa vina la conducerea administratiei locale, la acea data acesta avand doar calitatea de constructor.

Lucrari in plina desfasurare pe raza orasului Harsova

Se lucreaza intens in aceasta perioada la asfaltarea celor 7,5 kilometri de drumuri de exploatare agricola, investitie realizata cu fonduri de la Uniunea Europeana prin Masura 1.2.5. Startul lucrarilor a fost dat la drumul de legatura dintre DN2A si Vadu Oii, urmand sa intre in proiect si alte trasee precum DN2A - apele termale si DN2A - DC 68 Harsova Ciobanu, traseele de exploatare deservind o suprafata agricola de 1.200 de hectare. Edilul Tudor Nadrag ne-a comunicat ca, se lucreaza de aproximativ trei luni de zile si ca se spera ca in trei saptamani, proiectul sa fie finalizat.
Pe de alta parte, cu echipa proprie a Consiliului Local se monteaza covor asfaltic pe strada Crinului si de asemenea, se efectueaza reparatii prin plombare pe diverse strazi din oras.


Articole din editia din data de Octombrie 2013

 • Reabilitarea Cantinei sociale si a Centrului de zi din orasul Navodari

  Administratie locala
 • Delfinariul Constanta va fi modernizat

  Administratie locala
 • Gheorghe Murat implicat in finalizarea proiectelor pentru comunitate

  Administratie locala
 • Hramul Bisericii Sfintii Arhangheli "Mihail si Gavril", din localitatea Vulturu

  Administratie locala
 • Investitiile in infrastructura sunt in stand-by la Ciobanu

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Școală nouă pentru elevii din Albești

  Administratie locala
 • Campania „Comune Curate” ajunge în comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771