Teren de sport pentru copilasii din localitatea Dumbraveni

Octombrie 2013, Radu Petric

Administratie locala

Educatia a fost si este unul din cele mai importante principii pentru oricare dintre noi iar de acest lucru nu se dezice nici seful autoritatii locale Gheorghe Cenusa, in acest sens realizand multe lucruri bune.

O importanta investitie intr-o buna educatie a vizat modernizarea si extinderea scolii cu clasele I-VIII din localitatea Dumbraveni. Odata ce aceasta a fost finalizata cu succes iar copilasii invata in cele mai bune conditii iata ca, a venit randul si altor investitii.
"De putin timp lucram la amenajarea unei baze sportive pentru elevii de la scoala si nu numai, locatie ce se afla in imediata apropiere a unitatii de invatamant. La acest teren de sport ce se intinde pe o suprafata totala de aproximativ 125 metri patrati se lucreaza intens cu mana de lucru proprie si cu fonduri de la bugetul local al Primariei. Pana la aceasta data terenul a fost nivelat, s-a turnat fundatia stalpilor de imprejmuire inalti de patru metri iar in prezent se lucreaza la executarea perimetrului prin sudura gardului de sarma cu rolul de a incadra frumos baza sportiva. Imediat ce toate acestea vor fi gata, se va interveni la nivelarea finala a terenului, moment in care se vor umple spatiile goale cu pamant fertil pentru ca mai apoi sa fie semanat gazonul", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, primarul Gheorghe Cenusa.
Pe de alta parte, tinand cont de faptul ca, ne apropiem cu pasi repezi de iarna, acesta ne-a mai spus si faptul ca, racordurile pentru instalatia de incalzire au fost realizate iar acum asteapta sprijinul Consiliului Judetean Constanta in vederea montarii centralei termice. "Speram ca pana la sfarsitul acestei luni sa primim sprijinul sperat pentru ca scolarii si prescolarii sa invete in clase incalzite iar pentru acest lucru este nevoie de suma de 60.000 lei. Combustibilul solid pentru scoala, gradinita si Primarie a fost achizitionat din timp, cu fonduri de la buget", a incheiat edilul localitatii Dumbraveni.


Articole din editia din data de Octombrie 2013

 • Spectacol ecvestru pe Hipodromul Mangalia

  Administratie locala
 • Primaria Eforie implicata in procesul de integrare in comunitate a familiilor de etnie roma

  Administratie locala
 • Investitie importanta pentru tinerii din localitatea Tuzla

  Administratie locala
 • Teren de sport pentru copilasii din localitatea Dumbraveni

  Administratie locala
 • Autoritatea locala din Amzacea, un sprijin real pentru comunitate

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Cobadin a lansat serviciul online etax

  Administratie locala
 • Casa Tineretului din Cobadin va fi reabilitată. Primăria a solicitat finanțare de la Administrarea Fondului de Mediu

  Administratie locala
 • Lucrări de împrejmuire a dispensarului medical din Dobromir

  Administratie locala
 • Proiect pentru reabilitarea trotuarelor din Băneasa

  Administratie locala
 • Locuitorii din Floriile vor avea rețea de apă

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771