Administrație locală

Autoritatea locala din Amzacea, un sprijin real pentru comunitate

Pe langa proiectele pe care administratia locala asteapta de ani buni sa le realizeze si sa le finalizeze totodata, alte lucruri la fel de importante vor fi cu adevarat duse la bun sfarsit si asta cu fonduri de la bugetul local.

„Este o perioada in care noi, administratia locala incercam sa facem atat cat putem pentru aproximativ zece persoane de pe raza intregii comune, oameni ce din nefericire, au avut necazuri in urma vremii vitrege de la inceput de octombrie. Mari pagube nu s-au inregistrat, Slava Domnului, insa au fost cateva locuinte ce au nevoie de cateva lucrari de refacere a zidurilor. Astfel ca, nu putem ramane indiferenti la nevoile comunitatii si am alocat de la bugetul local al administratiei locale fonduri pentru a le oferi acestora un mic sprijin constand in saci cu nisip si cu ciment, materia necesara repararii locuintelor afectate de ploi si furtuni”, a spus pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful autoritatii locale Amzacea, Radu Constantin.
In alta ordine de idei, acesta ne-a impartasit o alta suparare si anume aceea ca, nu se reuseste finalizarea celor trei unitati prescolare din Amzacea, Casicea si General Scarisoreanu. Aceste lucrari de constructie au fost demarate la sfarsitul anului 2008 cu fonduri guvernamentale iar in prezent sunt finalizate intr-un procent de 80%. „Am facut adrese, memorii, am trimis si poze catre toate institutiile centrale insa din pacate, suntem la acelasi stadiu, de asteptare”, a incheiat primarul comunei Amzacea.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*