Proiect pentru reabilitarea unui important asezamant scolar din orasul Negru Voda

Octombrie 2013, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Autoritatea locala a urbei se pregateste sa dea startul unei importante lucrari pentru intreaga comunitate si anume de proiectul ce vizeaza "Modernizarea, reabilitarea si sistematizarea pe verticala a scolii cu clasele I-IV", din Negru Voda.

Conform declaratiilor edilului sef al administratiei locale Ion Nicolin, contractul de finantare pentru acest proiect de anvergura a fost semnat undeva la inceputul acestei luni. "Imediat ce primim toata documentatia necesara, pasul urmator este initierea licitatiei privind desemnarea constructorului ce va executa lucrarea de modernizare, reabilitare si extindere a acestei importante unitati scolare. Noi speram ca anul viitor, sa fie demarata lucrarea, scoala avand o vechime de aproximativ 60 de ani. Cei 250 de elevi vor beneficia de cele mai bune si optime conditii de studiu dupa finalizarea intregii lucrari ce are ca termen de executie 24 de luni", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, primarul orasului Negru Voda, Ion Nicolin.
Prin aceste importante lucrari vor fi create importante spatii necesare pentru buna desfasurare a procesului de invatamant, spatiile cerute de normele in vigoare precum: spatii corect dimensionate, sanitare pe sexe pentru elevi si profesori, spatii inchise si deschise pentru activitatile de educatie fizica si pentru recreere, de depozitare a materialelor didactice, un laborator IT, o biblioteca si spatii igienice pentru depozitul intermediar pentru programul "Laptele si cornul".
In urma interventiilor propuse prin acest proiect, unitatea de invatamant cu clasele I-IV, va deveni un centru modern de invatamant, care va asigura atat elevilor cat si cadrelor didactice conditii de studiu si de lucru exceptionale si de asemenea, va avea un efect pozitiv in descurajarea abandonului scolar.
"Modernizarea, reabilitarea si sistematizarea pe verticala a scolii cu clasele I-IV" din Negru Voda este un proiect realizat prin Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est, Program Operational Regional 2007-2013, Axa Prioritara 3 "Imbunatatirea infrastructurii sociale".Articole din editia din data de Octombrie 2013

 • Spectacol ecvestru pe Hipodromul Mangalia

  Administratie locala
 • Primaria Eforie implicata in procesul de integrare in comunitate a familiilor de etnie roma

  Administratie locala
 • Investitie importanta pentru tinerii din localitatea Tuzla

  Administratie locala
 • Teren de sport pentru copilasii din localitatea Dumbraveni

  Administratie locala
 • Autoritatea locala din Amzacea, un sprijin real pentru comunitate

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771