Administrație locală

Pregatirea localitatii Deleni pentru intampinarea iernii

Asa cum fiecare administratie locala se ingrijeste in aceasta perioada de asigurarea celor necesare pentru sezonul rece si edilul sef Marian Dan face acelasi lucru, se ingrijeste de localitate.

„In primul rand, in aceasta perioada am acordat o atentie deosebita achizitionarii combustibilului solid necesar incalzirii pe tot parcursul iernii a Liceului Tehnologic „Nicolae Istratoiu”. Urmeaza ca in cel mai scurt timp sa aducem la adapost si combustibilul solid si anume, aproximativ 130 metri cubi de lemne pentru incalzirea celor trei unitati scolare si trei gradinite de pe raza localitatii noastre. Am reusit acest lucru cu fonduri de la bugetul local al Primariei Deleni si ne bucuram ca, copiii vor invata in cele mai bune si sigure conditii”, a spus pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale Marian Dan.

In asteptarea demararii unor importante investitii pe raza localitatii

In alta ordine de idei, primarul ne-a declarat in legatura cu unul din cele mai importante proiecte pentru comunitate, ca acesta se afla in faza de depunere a caietului de sarcini pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Este vorba despre proiectul pe Masura 3.2.2 a Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR), ce vizeaza asfaltarea in satele Deleni si Pietreni, construirea unei crese in Pietreni cat si reabilitarea, extinderea si dotarea Caminul Cultural din comuna Deleni.
„Speram ca la inceputul lunii noiembrie sa dam drumul licitatiei pentru a fi desemnata firma care sa se ocupe de executia lucrarilor si ne dorim sa nu avem contestatii astfel sa putem da startul investitiei,” a completat primarul Marian Dan. Valoarea proiectului se ridica la suma de 2,5 milioane euro.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*