Realizari notabile au loc in comuna Baraganu

Septembrie 2013, Marian Carson

Administratie locala

Doua importante lucrari rasar in aceasta perioada este vorba despre constructia unei gradinite pentru prescolarii localitatii si ridicarea unei cladiri in curtea lacasului de cult din satul Lanurile.

"De aproximativ o luna de zile se lucreaza la constructia unitatii prescolare in centrul comunei Baraganu, pana la aceasta data echipa ce se ocupa de aceasta importanta investitie, turnand fundatia, baza unei constructii solide. Daca totul merge conform graficului, pana in iarna acest proiect de anvergura va fi incheiat, micutii putand astfel, sa-si desfasoare activitatile zilnice in cele mai moderne, bune si optime conditii. Multumesc pe aceasta cale Consiliului Judetean Constanta ce ne ajuta si in acest demers, oferindu-ne mobila ce va imbraca frumos interiorul gradintei. In prezent, micutii prescolari invata in doua incaperi improvizate din incinta Caminul Cultural din localitate", ne-a comunicat Titu Neague, edilul sef al autoritatii locale Baraganu.
Unitatea prescolara se construieste pe 250 metri patrati si va cuprinde un numar de trei sali de clasa, cancelarie, grupuri sanitare si vestiare. Acest proiect a fost posibil cu bani din fonduri europene.

Lucrari importante au loc si in satul Lanurile

In curtea interioara a bisericii ce poarta hramul Sfintilor Arhangheli "Mihail si Gavriil" se ridica pe zi ce trece tot mai mult, o cladire in care vor putea fi organizate de catre cetatenii localitatii pomeni. De asemenea in noua cladire se va putea sarbatorii si hramul lacasului de cult.
"Constructia ce se intinde pe o suprafata de 200 metri patrati este ridicata in acest moment pana la centura acoperisului, urmand executia acestuia cat si finisajele interioare si exterioare. Aceasta va cuprinde un grup sanitar, o bucatarie si o sala spatioasa de mese, investitia fiind posibila cu sprijinul important al Consiliului Judetean Constanta cat si cu contributia noastra. Sper ca pana in iarna, aceasta cladire sa fie finalizata cu succes", a mai spus Titu Neague.


Articole din editia din data de Septembrie 2013

 • MITA in sistemul medical, cel mai relevant caz de coruptie invocat de elevi, parinti si profesori

  Administratie locala
 • Podul de la Agigea, inchis circulatiei rutiere

  Administratie locala
 • Festivalul International "Rodul Pamantului - Zilele Recoltei" ajuns la cea de-a XI-a editie la Cumpana

  Administratie locala
 • Inaugurarea Cantinei Sociale din localitatea Cumpana

  Administratie locala
 • APDRP vrea sa acorde 70.000 de euro tinerilor care deschid o afacere in mediul rural

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Școală nouă pentru elevii din Albești

  Administratie locala
 • Campania „Comune Curate” ajunge în comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771