Elevii din Navodari au toate motivele sa se intoarca cu zambetul pe buze la scoala.

Septembrie 2013, Adrian Nicărel

Social

Elevii din Navodari au inceput un nou an scolar, iar Primarul orasului, Nicolae Matei, a luat parte la toate festivitatile de deschidere. De 5 ani, edilul le ofera tuturor elevilor ghiozdane pline cu rechizite.

Festivitatile de incepere a noului an scolar, au avut loc luni in toate orasele din tara, printre care si la Navodari, unde copiii au fost primiti in sali de curs proaspat renovate si igienizate.
"Astazi este prima zi de scoala pentru copiii din orasul Navodari, pentru copiii din intreaga Romanie. Chiar am fost in cateva clase si am vazut cu domnul primar cat de bine arata clasele, nou zugravite, iar copiii sunt asteptati pentru a intra in clase.", a declarat Nicolae Moruzzi, consilier local Navodari.
Elevii din Navodari au fost intampinati de profesori, dar si de primarul Nicolae Matei, care le-a daruit ghiozdane pline cu rechizite.
"Anual, impreuna cu consilierii locali, cu preotii, cu cei de la Politia Locala si Nationala am venit sa ii incurajam pe copiii care incep astazi anul scolar. Si anul acesta Primaria si Consiliul Local le-a asigurat, la toti copiii de la gradinita pana la clasa a XII-a, rechizite scolare si ghiozdanele [...] pentru cei mari in valoare de 80 de lei si pentru cei de la gradinita in valoare de 40 de lei. Dar vreau sa va spun ca si ghiozdanelele si rechizitele sunt de calitate.", a declarat primarul orasului Navodari, Nicolae Matei.
Este al 5-lea an consecutiv in care Primarul Nicolae Matei, prin Programul Ghiozdanul, ofera un ajutor atat copiilor cat si parintilor. Fiecare ghiozdan contine 10 caiete, de romana si matematica, pixuri, creioane culori si un penar. Anul acesta au fost deja distribuite in unitatile de invatamant din oras 5000 de ghiozdane cu rechizite, toate aranjate pentru fiecare categorie de elev.
"Este un ajutor pe care il primesc si copiii dar si parintii, pentru ca sunt parinti care au doi, trei copii care incep astazi scoala si pe care ii scutim de alte cheltuieli. Le raman bani sa plateasca pretul la caldura [...] care este la jumatate si anul acesta fata de restul oraselor din judetul Constanta si din tara.", a mai declarat primarul orasului Navodari, Nicolae Matei.
Cadrele didactice din Navodari spera ca in noul an scolar elevii sa aiba rezultate mai bune, iar rata de promovabilitate a examenelor sa fie cat mai mare.


Articole din editia din data de Septembrie 2013

 • Guvernul a promis FMI ca vinde majoritarea companiilor detinute de Ministerul Economiei

  Social
 • Finantarea lucrarilor aproape finalizate nu mai e prioritate

  Social
 • Elevii din Navodari au toate motivele sa se intoarca cu zambetul pe buze la scoala.

  Social
 • Copilasii fericiti si emotionati la auzul primului clinchet al clopotelului

  Social
 • Pe aripile toamnei a sosit, ca in fiecare an, prima zi de scoala

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Companiile JD Agro Cocora și JD Agro Amzacea susțin învățământul în comunitățile locale

  Social
 • 120 de copii din Bărăganu vor primi tichete sociale pentru rechizite

  Social
 • Primăria Municipiului Medgidia - Anunț de Interes Public

  Social
 • Copiii din Siliștea, în excursie la Aqua Magic

  Social
 • Primăria municipiului Medgidia marchează Ziua Universală a Iei Românești

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771