Finalizarea investitiilor demarate, dorinta numarul unu a primarului Cristea Gascan

Septembrie 2013, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Lucrurile se misca pe cat posibil intr-un sens pozitiv in localitatea Independenta, autoritatea locala preocupandu-se de toate proiectele ce sunt in plina desfasurare.

Una din lucrarile importante pentru localitate se refera la construirea gradinitei din centrul comunei Independenta. "In acest moment, unitatea prescolara beneficiaza de ultima parte a structurii de rezistenta si anume stalpii de la etajul unu si plafonul. Pasul urmator este acela de a monta acoperisul si de a tencui atat interiorul cat si exteriorul pana in iarna cu speranta ca, in primavara anului viitor ne vom bucura de o gradinita moderna", a spus pentru Graiul Dobrogei, primarul Cristea Gascan.
Conform proiectului, unitatea prescolara va avea parter si un etaj cu un numar de patru sali de clasa, vestiare, o infirmerie, bucatarie, sala pentru servit masa, sali de joaca, sala de internet, centrala termica si un sistem de securitate impotriva incendiilor.
Cat despre lucrarile la Caminul Cultural, edilul ne-a comunicat faptul ca, acestea sunt inca sistate din lipsa de fonduri. Acesta spera ca importanta investitie sa fie reluata si finalizata in decursul anului viitor.

Lucrari de pietruire, incheiate la sfarsitul acestei saptamani

"Sunt tare bucuros pentru ca, in scurt timp finalizam programul de pietruire a 5,2 kilometri de drumuri in satul Movila Verde. Lucrarile la aceste drumuri de pamant au fost sistate la un moment dat in luna mai a anului trecut insa, spre bucuria noastra Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri, a reluat investitia in luna iunie a acestui an. Ce pot sa spun la aceasta ora este faptul ca, avem pietruite aproximativ 60% din drumuri, restul de 40% asteptand sa fie si ele realizate, oamenii avand mare nevoie de drumuri bune. Cu greu o masina de pompieri sau o salvare poate intra pe aceste strazi", a spus primarul Cristea Gascan.
Pe de alta parte, datorita ploilor din luna iunie, cinci drumuri au fost afectate de viitura, dintre care trei drumuri realizate prin programul SAPARD. Autoritatea locala a incercat pe cat posibil sa le faca accesibile insa se asteapta despagubiri pentru aceste inundatii. Cele cinci drumuri sunt in Independenta, Tufani si Movila Verde.


Articole din editia din data de Septembrie 2013

 • Guvernul a promis FMI ca vinde majoritarea companiilor detinute de Ministerul Economiei

  Administratie locala
 • Finantarea lucrarilor aproape finalizate nu mai e prioritate

  Administratie locala
 • Elevii din Navodari au toate motivele sa se intoarca cu zambetul pe buze la scoala.

  Administratie locala
 • Copilasii fericiti si emotionati la auzul primului clinchet al clopotelului

  Administratie locala
 • Pe aripile toamnei a sosit, ca in fiecare an, prima zi de scoala

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771