Vara bogata in lucrari la Saligny

Septembrie 2013, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Ion Beiu, seful administratiei locale Saligny a facut tot ceea ce i-a stat in putinta pentru a aduce un plus de imagine localitatii dar si pentru a rezolva problemele strazilor dupa inundatii.

"Pot spune ca am avut parte de o vara care ne-a adus, pe de o parte bucurii dar pe de alta parte si foarte multe necazuri, acestea fiind pricinuite de inundatiile de la inceputul verii. Si pentru a rezolva putin cate putin din aceste probleme, am dat startul lucrarilor de refacere a tuturor strazilor afectate in urma viiturilor ce au lovit fara mila localitatea noastra. In acest moment, echipa Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri lucreaza intens la reabilitarea strazilor principale din Stefan Cel Mare, strazi ce duc catre magazine, biserica, locuri importante in care oamenii trebuie sa ajunga poate chiar si zilnic. In aceasta localitate, viitura si ploile au lasat in urma gropi foarte mari ce puteau ingropa, la propriu, un camion", a spus pentru ziarul nostru, edilul sef al localitatii Saligny, Ion Beiu.
O mare bucurie este aceea ca, proiectul de pietruire a drumurilor din comuna Saligny demarat si desfasurat de Consiliul Judetean Constanta a fost realizat in proportie de 85%. In comuna Saligny strazile se intind pe zece kilometri iar la Faclia si Stefan Cel Mare, pe cate sapte kilometri fiecare, la un total mai exact fiind 24 de kilometri.

Loc de joaca cu foisor la Faclia

O mare bucurie pentru prichindeii din sat este prilejuita de faptul ca, administratia locala le-a amenajat acestora un parculet pe o suprafata de 200 de metri patrati chiar in imediata apropiere a lacasului de cult din sat. Acesta este dotat cu toate jocurile specifice precum tobogane si leagane de diferite feluri, bancute si un foisor. In acesta pot sta atat cei mici cat si parintii si bunicii ce-si insotesc copilasii sau nepoteii la locul de joaca. De asemenea, si spatiul din Saligny dispune de un foisor urmand ca si cel din Stefan Cel Mare sa beneficieze de un asemenea spatiu.

Articole din editia din data de Septembrie 2013

 • Agricultura, la startul marelui boom?

  Administratie locala
 • Liderii europeni, multumiti de proiectele pentru 2014 - 2020

  Administratie locala
 • Proiectul "Promovarea activitatilor de marketing si a produselor specifice destinatiei turistice" a ajuns la final

  Administratie locala
 • Parc de recreere la Eforie

  Administratie locala
 • Infrastructura pusa la punct in localitatea Ostrov

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Dumitru Chiru: ÔÇťFolosirea de influen╚Ť─â de c─âtre persoane neautorizate, pentru a facilita rela╚Ťia cu Consiliul Local Lumina sau Prim─âria comunei Lumina, este un act illegalÔÇŁ

  Administratie locala
 • Antoneta Prodan, viceprimarul suspendat din Castelu a c├ó╚Ötigat procesul intentat de Prefectul Jude╚Ťului Constan╚Ťa

  Administratie locala
 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771