"Litoralul pentru toti", la start!

Septembrie 2013, Marian Carson

Social

Programul "Litoralul pentru toti" debuteaza cu un mare succes. Asociatia Litoral - Delta Dunarii (ALDD), Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) a lansat ieri editia de toamna 2013, care se desfasoara pana pe 29 septembrie.

Chiar daca vara s-a incheiat, sezonul estival continua, turistii care vin la malul marii fiind destul de numerosi. In timp ce romanii cu dare de mana au preferat sa-si petreaca vacanta pe litoral in varful sezonului estival, cand temperaturile erau caniculare, dar si tarifele mult mai mari, cei mai stransi la buzunar au asteptat ca preturile sa mai intre la apa. Si bine au facut, pentru ca, incepand de azi, ei au parte de oferte foarte avantajoase la pachetele turistice, mai ales la cele din cadrul programului "Litoralul pentru toti".
Cel mai ieftin sejur este unul petrecut la un hotel de o stea. Pentru sase nopti de cazare, o persoana ar trebui sa plateasca numai 205 lei, fara sa aiba vreo masa inclusa, iar pentru un sejur la un hotel de trei stele, pretul unui pachet este de 265 de lei. Preturile mai cresc cu cateva sute in cazul in care turistul beneficiaza si de micul dejun. Pentru un astfel de sejur, la un hotel de doua stele o persoana va plati 315 lei, la un hotel de trei stele - 425 de lei, iar cea care alege conditiile unuia de cinci stele va trebui sa scoata din buzunare 605 lei. Dar nu sunt putini turistii care prefera pachetele all-inclusive, cuprinse intre 765 si 985 de lei.
"Tarifele acestei editii au ramas neschimbate, ceea ce a facut ca si cererile sa fie foarte multe. Pentru prima saptamana din septembrie, majoritatea locurilor de cazare din statiunea Mamaia sunt epuizate. Cei mai multi au optat pentru hotelurile de trei si patru stele, dar si pentru pachetele all-inclusive, care ofera multe facilitati familiilor cu copii", a precizat presedintele ALDD, Corina Martin.
Pentru ca turistii sa poata beneficia de preturile atractive, tot ceea ce trebuie sa faca este sa apeleze la serviciile unei agentii de turism membre ANAT.

Articole din editia din data de Septembrie 2013

 • Campusul "Henri Coanda", model pentru Guvern

  Social
 • REGIUNEA DOBROGEA, asumata politic de USL

  Social
 • Primarul Cristian Radu a dat startul si a participat la un triathlon in Olimp

  Social
 • "Litoralul pentru toti", la start!

  Social
 • Cardiologia din Constanta, printre cele mai moderne din tara

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Amenajare Centru de vaccinare în Negru Vodă

  Social
 • 3 persoane cu dizabilități din Ciobanu au primit vehicule din partea autorităților locale

  Social
 • Companiile JD Agro Cocora și JD Agro Amzacea susțin învățământul în comunitățile locale

  Social
 • 120 de copii din Bărăganu vor primi tichete sociale pentru rechizite

  Social
 • Primăria Municipiului Medgidia - Anunț de Interes Public

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771