Sariu, o comuna ce se dezvolta cu pasi marunti dar siguri

3 Septembrie 2013, Daniel Marinescu

Administratie locala

Agenda edilului sef Dorinela Irimia este una plina in aceasta perioada, aceasta incercand in limita posibilitatilor sa demareze ori sa finalizeze lucrari importante pentru cei mari dar si pentru cei mici ce locuiesc pe raza localitatii.

"In aceasta perioada se lucreaza intens la reabilitarea Scolii Generale cu clasele I-VIII "Nicolae Maraloi" din localitatea Saraiu, in speranta ca, o mare parte din lucrare va fi finalizata pana la inceperea noului an scolar 2013-2014. Ce nu vom termina pana la aceasta data, vom continua in weekendu-rile ce sunt libere pentru elevi, nedorind sa facem totul pe graba si prost doar pentru a incheia lucrarea. Sunt un om ce face lucrurile cu calm si mare grija, pe care le gandeste ca si investitii pe termen lung iar daca am grabii lucrarile sunt convinsa ca vor iesi prost iar eu nu-mi doresc acest lucru. Investitiile la interiorul unitatii de invatamant erau imperios necesare si asta pentru a putea crea elevilor cele mai bune si optime conditii de studiu", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale Saraiu, Dorinela Irimia.
Lucrarile ce sunt realizate cu fonduri de la bugetul local constau in realizarea de grupuri sanitare interioare, montarea tavanelor de rigips, tencuirea peretilor interiori si vopsirea acestora cu var lavabil, turnarea de sape si montarea de parchet nou, schimbarea usilor, montarea lambriurilor pe holuri si in salile de clasa cat si montarea gresiei pe holuri.
"Ca si proiecte pentru viitor ne dorim extinderea sediului Primariei si astfel sa beneficiem de grupuri sanitare interioare si de o sala de sedinte pe care nu o avem si care este atat de necesara. De asemenea, ne-am propus sa reabilitam si interiorul Caminul Cultural din Saraiu, pentru ca intradevar, intreaga cladire sa fie una de admirat", a spus in incheiere edilul Dorinela Irimia.


Articole din editia din data de 3 Septembrie 2013

 • Campusul "Henri Coanda", model pentru Guvern

  Administratie locala
 • REGIUNEA DOBROGEA, asumata politic de USL

  Administratie locala
 • Primarul Cristian Radu a dat startul si a participat la un triathlon in Olimp

  Administratie locala
 • "Litoralul pentru toti", la start!

  Administratie locala
 • Cardiologia din Constanta, printre cele mai moderne din tara

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Primăria Medgidia va amenaja un parc public in zona de nord a municipiului

  Administratie locala
 • Pași importanți pentru realizarea proiectului de asfaltare a drumurilor din Vulturu

  Administratie locala
 • Lucrări la rețeaua de alimentare cu apă a comunei Bărăganu

  Administratie locala
 • Demersuri pentru construire sală de sport în Cerchezu

  Administratie locala
 • Stadionul din localitatea Negru Vodă în proces de reabilitare

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771