Ramona Manescu a depus juramantul de investitura in functia de ministru al Transporturilor

August 2013, Marian Carson

Politic

Liberala Ramona Manescu este noul ministru al Transporturilor. Decretul de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor a fost publicat luni in Monitorul Oficial.

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretul pentru numirea Ramonei Manescu. In temeiul prevederilor Art. 85 alin. (2), Art. 100 alin. (1) din Constitutia Romaniei, republicata, precum si ale Art. 10 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea si functionarea Guvernului Romanieisi a ministerelor, cu modificarile si completarile ulterioare, avand in vedere propunerea primului-ministru, Presedintele Romaniei decreteaza: Articol unic - Se numeste in functia de membru al Guvernului doamna Ramona-Nicole Manescu, ministru al Transporturilor, se arata in comunicatul Presedintiei.
Ramona Manescu a depus, luni, juramantul de investitura in functia de ministru al Transporturilor, intr-o ceremonie organizata la Palatul Cotroceni, la care au luat parte presedintii Senatului si Camerei Deputatilor si membri ai Guvernului.
La ceremonie nu a fost prezent premierul Victor Ponta, care, potrivit programului anuntat de Guvern, la ora 15.00 urma sa plece catre Republica Moldova, unde face o vizita in perioada 26-27 august.
La evenimentul de la Palatul Cotroceni au fost prezenti vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Economiei, ministrul de Interne, Radu Stroe, ministrul pentru Buget, Liviu Voinea, ministrul Muncii, Mariana Campeanu, ministrul Mediului, Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, ministrul pentru Paduri, Lucia Varga, ministrul pentru relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu.
De asemenea, au fost prezenti consilierii prezidentiali Cristian Diaconescu, Iulian Chifu, Iulian Fota, Bogdan Dragoi, Gabriel Berca, Bogdan Manoiu, Claudiu Constantin Dinu.


Articole din editia din data de August 2013

 • Ramona Manescu a depus juramantul de investitura in functia de ministru al Transporturilor

  Politic
 • Tariceanu: Situatia de la Transporturi a creat o problema de imagine pentru PNL

  Politic
 • Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii va aduce un nou delfin la Constanta

  Politic
 • Turneul international de box "Centura de aur" se desfasoara la Constanta

  Politic
 • Serviciul Regional de Ambulanta Sud-Est va fi la Constanta

  Politic
 • Articole din aceeasi categorie

 • Viceprimarul din Castelu, Antoneta Prodan, consideră revocarea sa din funcție un exces de putere

  Politic
 • Scrisoarea deschisă a primarului Valentin Vrabie către locuitorii municipiului

  Politic
 • Dragnea da asigurari ca Legea care interzice fumatul in spatiile inchise NU va fi modificata: Poate odata ne trezim si aceasta lege ne ajuta sa ne lasam de acest viciu

  Politic
 • Alegeri partiale in comuna Nicolae Balcescu

  Politic
 • Alegeri parlamentare: S-a tras la sorti ordinea de pe buletinele de vot

  Politic
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771