Administrație locală

Investitii in modernizarea localitatii Agigea

A fost un an bogat in realizari pentru toti locuitorii, agenda de lucru a edilului sef Cristian Carjaliu fiind mereu plina cu lucrari mai vechi sau mai noi, fiecare din acestea initiate numai in interesul cetatenilor.

„Unul din principalele mele obiective pe acest an a vizat finalizarea proiectului de introducere a retelei de gaze in satul Lazu. La aceasta retea care se desfasoara pe o suprafata de zece kilometri sunt racordate un numar de 700 de gospodarii si 15 agenti economici de pe raza satului Lazu. Si pentru ca aceasta lucrare a fost incheiata, am dat startul altora noi si anume, reabilitarea covorului asfaltic ce a fost deteriorat in urma introducerii retelei de gaz, pe o suprafata de 1.000 metri patrati”, a declarat pentru ziarul noastru, primarul localitatii Agigea, Cristian Carjaliu.
Valoarea lucrarilor se ridica la suma de 150.000 lei, bani din fondul bugetului local al primariei, acestea fiind executate in regie proprie.

Lucrarile la „Centrul de Tineret”, la un pas de demarare

Conform declaratiilor edilului, in cursul saptamanii trecute a fost desemnat castigatorul licitatiei in vederea inceperii lucrarilor la acest important proiect. In luna mai 2013, Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara „Zona Metropolitana Constanta”, a demarat implementarea proiectului „Reabilitarea, extinderea si dotarea unei cladiri din Zona Metropolitana Constanta, localitatea Agigea, in vederea utilizarii acesteia drept „Centru pentru Tineret”. Existenta acestuia, ofera tinerilor metode alternative de invatare, o educatie informala care sa vina ca o completare la cunostintele pe care le acumuleaza in scoli, asigurarea accesului la informatie cat si locul ideal pentru intalniri in vederea desfasurarii unor activitati cultural artistice si educative.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*