Noi reglementari privind gestionarea populatiei canine in Mangalia

August 2013, Adrian Nicărel

Administratie locala

Consilierii locali din municipiul Mangalia au aprobat, vineri, 2 august, in cadrul unei sedinte ordinare mai multe proiecte de hotarare de interes pentru administratia publica locala.

Unul dintre aceste proiecte se refera la modificarea si completarea Regulamentului de gestionare a populatiei canine din municipiul Mangalia. Potrivit noilor reglementari, pentru cainii care au fost incredintati anterior, in baza declaratiei angajament, ridicati de pe domeniul public de catre echipajul specilizat, taxa de revendicare in valoare de 212,54 lei va fi dublata la a doua si urmatoarele revendicari.
Alte proiecte de hotarare adoptate de CL Mangalia au vizat modificarea si completarea Regulamentului de Organizare si Functionare a Serviciului Public de Asistenta Sociala, dar si un Regulament de Organizare si Functionare a Serviciului Public ADPP. In aceeasi sedinta consilierii locali au adoptat un alt proiect privind completarea H.C.L. nr. 68/26.10.2012, care se refera la acordarea unor ajutoare de urgenta-tichete sociale. Conform documentului, tichetele sociale se vor acorda tuturor celor care indeplinesc conditiile prevazute de hotarare, in urma unei verificari minutioase a dosarelor depuse.
De asemenea, consilierii locali au votat pentru o rectificare a bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul in curs, in sensul ca s-a aprobat o suplimentare bugetara pentru sectorul de Invatamant, Asistenta Sociala, Cultura si Recreere ce insumeaza o valoare de peste un milion de lei.
Prezent la sedinta CL, primarul Cristian Radu a informat consilierii locali despre rezultatele vizitei oficiale in Israel si posibilitatea derularii unor investitii a oamenilor de afaceri din aceasta tara, in zona Mangaliei. Totodata, Cristian Radu a mai precizat ca ajutorul de 3000 de lei acordat de municipalitate elevului Alin Neagu, care s-a intors, ieri, din SUA unde a reprezentat Romania cu succes la UNESCO a fost un pas imortant in recunoasterea performantelor copiilor merituosi ai orasului. "Banii Primariei trebuie sa se duca in astfel de directii si felicit consilierii locali ca au sustinut acest proiect", a spus edilul Cristian Radu.


Articole din editia din data de August 2013

 • De ce s-a opus Romania interzicerii pesticidului care omoara albinele - Ce alternative exista?

  Administratie locala
 • Reorganizarea ANAF: Unii functionari publici vor primi preavize, dar se pot inscrie pentru posturile vacante

  Administratie locala
 • Orasul Navodari va avea alee de promenada pe malul marii

  Administratie locala
 • Guvernul loveste in clientii de la Prima Casa: Creditele se vor acorda doar in lei

  Administratie locala
 • 75.000 de puncte de vanzare a painii s-ar putea inchide de la 1 ianuarie, dapriprca aceasta se va vinde in raioane specializate

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Intervenții la rețeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de străzi în Fântânele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Sistemul de alimentare cu energie elctrică din Ciobanu va fi reabilitat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771