Planuri mari pentru edilul sef Cristian Telehoi

August 2013, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Comuna Cobadin devine de la zi la zi tot mai moderna, proiecte importante fiind aici demarate si finalizate, altele fiind la doar un pas de a fi incepute, agenda de lucru a primarului este destul de incarcata.

"Sunt tare bucuros pentru finalizarea unei lucrari importante si anume construirea unui garaj pentru cele doua ambulante din cadrul substatiei de ambulanta a localitatii Cobadin. Aceasta lucrare a fost posibila la solicitarea domnului doctor Vasile Popescu, director al Serviciului de Ambulanta Judetean Constanta, care ne-a solicitat construirea garajului in vederea autorizarii substatiei din comuna. Beneficiem de serviciile acestor doua ambulante de un an de zile, programul de functionare al acestora fiind acum de 24 de ore din 24", a declarat pentru ziarul nostru seful autoritatii locale Cobadin, Cristian Telehoi.
Lucrarea a fost realizata ca la carte, cu turnarea fundatiei, pe structura metalica, in interiorul garajului existand si o camera special amenajata pentru dezinfectarea si sterilizarea aparatelor de pe cele doua ambulante. O echipa specializata a finalizat lucrarea in doar trei saptamani, suma necesara fiind de 70.000 lei, bani alocati din fondul bugetului local al autoritatii locale Cobadin.

In curand, primaria va avea o noua infatisare

"Incepand cu aceasta luna, dam startul lucrarilor de reabilitare totala a sediului administratiei locale din Cobadin. Cladirea ce urmeza sa intre in proces de reabilitare a fost construita in anul 1950. Acoperisul va fi inlocuit in totalitate deoarece grinzile sunt putrede fiind realizate asa ca pe vremuri, din stuf, instalatia sanitara si electrica inlocuita, la fel podelele, usile si tot asa pana ce vom avea o primarie asa cum trebuie sa fie. Astfel ca, timp de doua luni de zile, ne vom desfasura activitatea zilnica in folosul cetatenilor, in incinta Casei de Cultura din localitate. Suma estimata pentru aceasta ampla lucrare este de 250.000 lei", a completat primarul Cristian Telehoi.


Articole din editia din data de August 2013

 • De ce s-a opus Romania interzicerii pesticidului care omoara albinele - Ce alternative exista?

  Administratie locala
 • Reorganizarea ANAF: Unii functionari publici vor primi preavize, dar se pot inscrie pentru posturile vacante

  Administratie locala
 • Orasul Navodari va avea alee de promenada pe malul marii

  Administratie locala
 • Guvernul loveste in clientii de la Prima Casa: Creditele se vor acorda doar in lei

  Administratie locala
 • 75.000 de puncte de vanzare a painii s-ar putea inchide de la 1 ianuarie, dapriprca aceasta se va vinde in raioane specializate

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Lucr─ârile la dispensarul medical din Pecineaga, realizate ├«n procent de 75%

  Administratie locala
 • Dumitru Chiru: ÔÇťFolosirea de influen╚Ť─â de c─âtre persoane neautorizate, pentru a facilita rela╚Ťia cu Consiliul Local Lumina sau Prim─âria comunei Lumina, este un act illegalÔÇŁ

  Administratie locala
 • Antoneta Prodan, viceprimarul suspendat din Castelu a c├ó╚Ötigat procesul intentat de Prefectul Jude╚Ťului Constan╚Ťa

  Administratie locala
 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771