Parteneriat intre primaria Nicolae Balcescu si biserica din localitate

30 Iulie 2013, Iulia Fţlfan

Social

Pentru ca dorinta de a face cat mai multe si de a-i sprijini cu tot ceea ce este posibil pe cei ce locuiesc in Nicolae Balcescu, edilul sef Viorel Balan nu sta degeaba, el actionand in interesul si folosul acestora.

Centru social este noul proiect de mare anvergura al autoritatii locale, startul lucrarilor fiind dat in urma cu nu foarte mult timp. Este o investitie de suflet pentru care primaria impreuna cu unitatea de invatamant si biserica din localitate, si-au unit fortele in vederea sprijinirii copiilor ce provin din familii mai putin fericite.
"Lucrarile la acest minunat centru social sunt in plina desfasurare acesta luand nastere in curtea sfantului lacas de cult din Nicolae Balcescu. Eu sper ca, daca lucrurile merg bine, in trei luni de zile constructia acestui centru sa fie finalizata, urmand ca mai apoi, intr-o luna, doua sa ne implicam efectiv in dotarea acestuia cu tot ceea ce este necesar, mobilier, aparatura electrica, vesela, etc. Estimez ca, 80-100 de copii ce provin din familii ce merita ajutate si sprijinite, vor lua zilnic pranzul aici, vor primi meditatie din partea cadrelor didactice cat si asistenta psihologica. E nevoie de implicarea noastra efectiva nu doar asa din vorbe, mai cu seama ca, acesti copii reprezinta viitorul nostru, sunt cei ce au nevoie de indrumare pentru a putea sa termine o scoala si pentru a se integra mai usor pe piata muncii. Doresc ca pe aceasta cale sa multumesc parintelui Ignat Nicolae care ma sprijina in acest demers dar si sponsorilor ce ne ajuta in realizarea acestei investitii, totul pentru o viata mai buna a copiilor", a declarat pentru Graiul Dobrogei, Viorel Balan, primarul localitatii Nicolae Balcescu.
Cladirea ce se intinde pe o suprafata totala de 270 metri patrati va cuprinde o sala pentru servit masa si pentru realizarea lectiilor, o bucatarie, o magazie, grupuri sanitare, etc.

Articole din editia din data de 30 Iulie 2013

 • Aeroportul din Tuzla ar putea gazdui un nou punct de frontiera

  Social
 • TVA va fi redusa la paine in septembrie. Impactul, compensat cu accize la alcool si bunuri de lux

  Social
 • Guvernul a incheiat negocierile pentru un nou acord cu FMI, CE si Banca Mondiala

  Social
 • La Mangalia s-a pus in functiune sistemul de distributie a gazelor naturale

  Social
 • 170.000 de turisti pe litoral, 30.000 numai in Mamaia

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • O nou─â sesiune a bursei locurilor de munc─â la Satu Nou

  Social
 • Ziua Armatei Rom├óne s─ârb─âtorit─â ├«n municipiul Medgidia

  Social
 • Flori pentru osta╚Öi! Ziua Armatei Rom├óne, s─ârb─âtorit─â ca ├«n fiecare an, la Cump─âna

  Social
 • Spectacol aniversar pentru persoanele v├órstice din Cump─âna

  Social
 • Ansamblul Sili╚Öteanca prezent la Festivalul Cultural al Rom├ónilor de Pretutindeni

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771