Investitii in educatie la Mireasa

23 Iulie 2013, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Conform declaratiilor sefului administratiei locale Tirgusor Dumitru Dragu, aceasta perioada este una plina in lucrari ce vizeaza direct elevii unitatii de invatamant din satul Mireasa.

Si pentru ca mereu este nevoie de initiative noi, de proiecte care sa duca la dezvoltarea si modernizarea comunei, edilul Dimitru Dragu face ceva in acest sens si o face chiar foarte bine.
"In fata scolii cu clasele I-IV din satul Mireasa ne-am pus in plan si totodata in aplicare o lucrare importanta si anume realizarea unui stadion de fotbal. Investitia a fost demarata in urma cu o saptamana si este realizata pe un teren, ce inainte era un islaz in suprafata de 200 metri patrati. Tot ce duce la constructia acestui teren este realizat exclusiv prin forte proprii mai exact cu oamenii primariei astfel, costurile vor fi cu mult mai reduse si putem duce la indeplinire acest proiect. Terenul este creat special pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a orelor de sport si speram sa fie gata pana la inceputul noului an scolar 2013-2014", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, primarul localitatii Dumitru Dragu.
De asemenea, modernizarea continua si cu alte lucrari precum realizarea unui loc de joaca pentru cei mici in curtea scolii cu fonduri din sponsorizari dar si amenajarea unui parc de agrement. Acesta va fi realizat pe o suprafata de 150 metri patrati si va cuprinde alei si bancute, locul dorindu-se a fi unul in care localnicii sa vina pentru relaxare.
"Si pentru ca va vorbesc despre unitatea de invatamant din satul Mireasa, vreau sa fac o completare si anume aceea ca, in urma cu doua saptamani am facut adrese catre Apele Romane Dobrogea, catre Prefectura si catre Consiliul Judetean Constanta. In acestea am specificat problemele pe care le intampinam, necazuri cauzate de apele paraului din Mireasa, ape ce au erodat malul de langa scoala din sat. Acest lucru afecteaza grav structura unitatii de invatamant cu clasele I-IV si din acest motiv ne dorim ca aceste institutii sa intervina cat mai urgent si sa consolideze malul din pamant cat si podetul care traverseaza spre poarta scolii", a incheiat seful autoritatii locale Tirgusor.


Articole din editia din data de 23 Iulie 2013

 • TOPUL datoriilor guvernamentale din UE. Romania, printre tarile cu cele mai mici datorii

  Administratie locala
 • Arafat: Pana la sfarsitul anului, fiecare regiune de dezvoltare va avea cate un elicopter SMURD

  Administratie locala
 • Romania, locul al treilea in Europa dupa rezervele de gaze de sist

  Administratie locala
 • Nou sens giratoriu pe Aurel Vlaicu!

  Administratie locala
 • In ce licee din Constanta au ramas locuri libere pentru a doua etapa de admitere

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ╚śedin╚Ťa ordinar─â a lunii octombrie, desf─â╚Öurat─â ├«n municipiul Medgidia

  Administratie locala
 • Amenajare stadion ╚Öi baz─â sportiv─â ├«n Tuzla

  Administratie locala
 • Strada ╚ścolii ╚Öi strada Bisericii din localitatea R─âzoarele vor fi asfalate

  Administratie locala
 • Toamn─â bogat─â ├«n lucr─âri la Cobadin

  Administratie locala
 • Construire pasarel─â pietonal─â ├«n Pe╚Ötera

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771