Social

Trasee turistice promovate pe bani europeni

Dupa 20 luni de munca, Romania, Moldova si Bulgaria pot promova trei trasee turistice ce vor fi strabatute intre trei si sase zile.

Turistii care doresc sa ajunga in Eforie, Dobrici din Bulgaria si satul Negrea, raionul Hincesti, din Republica Moldova, s-ar putea bucura de bogatiile fiecarei zone. Vor putea beneficia de cure de tratament cu namol, degusta cele mai bune si fine vinuri si petrece cateva zile in regim all-inclusive. Totul se poate realiza gratie proiectului transfrontalier „Traditie, originalitate, unicitate si bogatie pentru realizarea unei strategii inovatoare in vederea dezvoltarii turismului in regiunea Marii Negre – TOURIST”, derulat de cele trei administratii locale si care a ajuns la final.
In proiect au fost angrenate, pe langa autoritati locale, agentii de turism, unitati hoteliere, restaurante si agentii de publicitate. Traseele puse la bataie aduc si posibilitatea crearii de noi produse turistice catre locatii din Ucraina.
Proiectul, cu o finantare europeana de 700 de mii de euro, are drept scop promovarea obiectivelor turistice din fiecare regiune, ca mai apoi acestea sa fie parte a traseului turistic comun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*