Igienizare si reparatii la institutiile din Pecineaga

Iulie 2013, Daniel Chirita

Administratie locala

Asa cum toate administratiile locale procedeaza in fiecare an pe perioada vacantei de vara si primaria din Pecineaga a demarat un amplu proiect de igienizare a tuturor institutiilor importante din localitate.

Elevii si prescolarii institutiilor de invatamant din cele trei scoli si o gradinita de pe raza comunei, vor intra la inceperea noului an scolar 2013-2014, in clase curate si perfect igienizate conform cerintelor europene.
"Ne aflam in acest moment in plin proces de igienizare a salilor de curs precum si a incintei Caminului Cultural si a bibliotecii din comuna noastra. Impreuna cu oamenii nostri am intervenit in vederea zugravirii interioarelor, a reparatiilor acolo unde sunt necesare aceste interventii si tot felul de alte lucrari ce au ca scop principal, sanatatea si buna desfasurare a orelor de curs pentru toti elevii si prescolarii ce isi desfasoara activitatile zilnice in aceste institutii de invatamant", a declarat Lili Paslaru, seful administratiei locale din Pecineaga.
Acesta a dat de asemenea si asigurari conform carora, nu vor fi intarziate lucrarile in nici una dintre unitatile scolare si culturale din comuna. Lucrarile ce sunt realizate in vederea unui mediu adecvat desfasurarii procesului educational sunt realizate cu fonduri de la bugetul local al primariei din localitate.

Inventarierea terenurilor din comuna Pecineaga

"In aceasta perioada, comisia locala lucreaza la inventarierea tuturor terenurilor rezerva de pe teritoriul localitatii noastre in vederea aplicarii prevederilor Legii 165/2013, privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate in mod abuziv in perioada regimului comunist in Romania", a declarat pentru ziarul nostru primarul Lili Paslaru.
Comisia Locala este alcatuita din edilul localitatii, dintr-un reprezentant al institutiei prefectului, secretarul comunei, un specialist in masuratori topografice si un reprezentant al Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Constanta.

Articole din editia din data de Iulie 2013

 • Dragnea: In august prezint in PSD o analiza pe referendum. E important sa nu cedam usor

  Administratie locala
 • Fenechiu, intrebat daca toate proiectele incepute de el vor fi terminate: E greu. Cand o sa ma intorc!

  Administratie locala
 • Ponta a preluat mandatul interimar de ministru al Transporturilor

  Administratie locala
 • Herghelia Mangalia primeste a doua sansa

  Administratie locala
 • Scufundari gratuite in Portul Tomis

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Infrastructura educațională în atenția primarului Tudorel Gurgu

  Administratie locala
 • Primăria Albești vrea să modernizeze drumurile din comună

  Administratie locala
 • Planuri pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale în Cerchezu

  Administratie locala
 • Planuri pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale în Cerchezu

  Administratie locala
 • Primăria Saligny a solicitat fonduri guvernametale pentru dezvoltarea comunei

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771