Social

„Ziua comunei Tortoman” ajunsa la editia a IV-a

Administratia locala a comunei si Consiliul Local au organizat aceasta sarbatoare campeneasca spre bucuria tuturor locuitorilor, in data de 23 iunie 2013, incepand cu orele 12.00.

„Evenimentul a avut loc la baza sportiva din comuna Tortoman, unde muzica buna si dansul au adus mare bucurie pe chipurile celor aproximativ 1.000 de participanti. Mi-am propus ca in fiecare an sa realizam aceasta festivitate, zi care sa-i faca pe oameni sa mai uite macar un pic de grijile cotidiene si doar sa cante si joace pe ritmurile muzicii”, a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, edilul sef Lucian Chitic.
Pe parcursul zilei a avut loc un spectacol important, pe scena urcand ansambluri populare si alti artisti ce au intretinut voia buna. Astfel ca, Ansamblul „Junii Dobrogei” din Tortoman i-a scos la dans pe toti cei ce erau acolo sa-i priveasca si sa-i asculte. De asemenea si Ansamblul folcloric „Silisteanca” din localitatea Silistea a urcat pe scena si a oferit momente placute si de neuitat oamenilor, incantandu-i cu muzica si dansuri populare de calitate.
Alte importante concerte au mai avut loc pe parcursul zilei sustinute de nume importante precum: Florin Decuseara, Aurel Sava, Nicolae Pavel, Gheorghe Luca, Cioboata Iuliana, Meregiu Elena, Iulian Bratu, Formatia „Magic” si altii. Seara s-a incheiat cu un frumos si spectaculos foc de artificii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*