Administrație locală

Mandat plin de realizari pentru Dorinela Irimia

Autoritatea locala a comunei Saraiu a organizat pe data de 29 iunie 2013 incepand cu ora 13.00, festivitatea inaugurarii a doua investitii importante, cu ocazia implinirii unui an de activitate in formula prezenta: primar Consiliu Local.

„Suntem la prima oprire a Rotii Timpului ce, invartita de batranul Cronos, a pornit la drum, cu un an in urma in comuna noastra, unde a gasit un gol pe care doar praful zanelor ar mai fi putut sa-l umple. Si totusi aceasta sarcina a ramas in mana de om, intr-o echipa ce, impletind timp cu abnegatie, profesionalism cu daruire, frumos cu util si mai ales necesar cu imperios necesar, a reusit sa creeze imposibilul. Ceea ce timpul degradase sau lasase de mult in urma, s-a rupt din letargie si a dat onor muncii, creatiei, frumosului si dezvoltarii transformand golul, incet dar sigur, in forme ale modernului necesare societatii in etapa evului prezent. Realizam astfel, bilantul efortului depus spre a fi impreuna in hora implinirii. Si daca „Tara Piticilor” cu un an in urma gazduia cu mare drag copiii din Dulgheru, dand copilariei un tribut de nedescris, am crescut si…lasand piticilor ce este al piticilor, facem loc acum, tuturor varstelor in parcul „Progresului”, inaugurat cu mare bucurie”, a declarat seful administratiei locale Saraiu, Dorinela Irimia.
Atat Caminul Cultural din Dulgheru cat si parcul din fata acestuia, au fost sfintite de catre Inaltpreasfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Evenimentul s-a derulat dupa un program bine stabilit si astfel a fost pus la punct un spectacol artistic sustinut de elevii scolilor din Saraiu si Dulgheru dar si un spectacol de 45 de minute, organizat special pentru ei de o firma specializata in divertisment.
La importantul eveniment pentru administratia locala a comunei Saraiu, au participat prefectul judetului Constanta Eugen Bola, reprezentanti ai Consiliului Judetean Constanta, domnul senator Puiu Hasotti, domnul deputat Lupu Mihai, directorul general al OIL Terminal Constanta Sorin Viorel Ciutureanu cat si intreaga echipa a UNPR.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*