Niciun deseu pe plaja din Navodari!

Iunie 2013, Daniel Chirita

Administratie locala

Peste 100 de angajati ai Administratiei Locale au participat la o actiune de ecologizare.

Obiectivul: plaja mai curata! Grad de importanta: maxim! Asa poate fi descrisa actiunea demarata de Primarul orasului Navodari, Nicolae Matei privind curatarea zonei de nisip care se intinde pe o distanta de 5,9 kilometri.

Pentru ca se doreste ca aceasta actiune sa devina un model atat pentru navodareni cat si pentru turisti, la activitate au luat parte lucratori din cadrul Primariei si Administratiei Locale in frunte cu edilul orasului, care nu s-a sfiit sa se aplece pentru a aduna deseurile.
"Eu vreau sa constientizez bogatia pe care o are orasul Navodari, si vreau sa constientizez in randul cetatenilor si incepem cu Primaria, ca fiecare sa ne educam copiii si semenii sa aruncam cat mai putine gunoaie, sa nu mai arunce din masina hartii si tot felul de borcane, pachete de tigari, pentru ca zilnic trimit de la Primarie oameni sa stranga de pe marginea drumului. Nu este o initiativa de a pune functionarii Primariei sa se injoseasca pentru ca si eu, si voi acasa va faceti curatenie in curte si acasa. Navodari este casa noastra, a tuturor si trebuie sa dam un exemplu si sa constientizam aceasta actiune in randul navodarenilor", a declarat primarul orasului Navodari, Nicolae Matei.
Actiunea de ecologizare a fost demarata in urma unei sesizari primite din partea Elizei Dochie, care locuieste in Navodari. Femeia marturiseste ca nu se astepta ca edilul sa ia masuri atat de repede.
Zona de actiune a fost atat Tabara Navodari care a primit prima serie de copii, cat si plaja.
"Suntem in Tabara de copii si Tabara am adus-o orasului Navodari. Nu s-a vandut niciun metru de teren din Tabara. Foarte multi dintre voi lucrati la Primarie si stiti ca Tabara apartine domeniului privat din orasul Navodari si orasul Navodari are 40 la suta actiuni in Tabara, si fata de anii anteriori se lucreaza in Tabara, si Tabara a inceput sa prinda viata, este a orasului si primeste din ce in ce mai multi copii, fata de anul trecut. Anul acesta primim un numar dublu de copii. De aceea am vrut sa incepem actiunea de aici din Tabara. A fost o ambitie de a mea sa pastram Tabara asa cum este, sa vedeti si voi spatiile verzi care necesita sa fie ingrijite si facute mai frumoase ca erau lasate de izbeliste si in paragina. Daca nu era actiunea mea sa tinem Tabara la oras, astazi gaseati pe aici tot felul de fundatii de case, de pensiuni de la toti smecherii din tara. Eu nu am vrut sa se intample acest lucru, am vrut sa pastrez cat mai intact acest patrimoniu pentru orasul Navodari", a declarat primarul orasului Navodari, Nicolae Matei.
Firma care se ocupa de salubrizarea orasului a sprijinit activitatea cu 400 de saci menajeri, manusi de unica folosinta si cu o masina pentru transportul deseurilor. Cei care s-au aflat la plaja spun ca activitatea functionarilor poate fi un exemplu demn de urmat. Chiar daca la actiune au participat peste 100 de functionari, serviciile din cadrul Primariei au fost asigurate fara nicio modificare a programului.


Album foto

 • Articole din editia din data de Iunie 2013

 • Comuna Topraisar, infloritoare pe zi ce trece

  Administratie locala
 • Vacanta gratuita la mare pentru 200 de elevi din Covasna

  Administratie locala
 • Plimbari la inaltime cu autobuzele etajate

  Administratie locala
 • Agricultura cu perdea... forestiera

  Administratie locala
 • Primarul Mangaliei cere solutii legislative pentru rezolvarea problemei hotelurilor abandonate

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intră în greva foamei

  Administratie locala
 • Școală nouă pentru elevii din Albești

  Administratie locala
 • Campania „Comune Curate” ajunge în comuna Mihai Viteazu

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771