Social

Diferentele intre copii, neacceptate de edilul Gheorghe Grameni

Cei mai buni elevi au fost premiati in cadrul celor doua festivitati sustinute in data de 20 iunie 2013, in incinta Caminelor Culturale din Mihai Viteazu si Sinoe, cu ocazia incheierii anului scolar 2012-2013.

Si pentru ca din pacate inca se mai fac diferente intre copiii ce provin din familii modeste si cei ce au o situatie financiara cu mult mai buna, primarul localitatii Mihai Viteazu a sanctionat verbal aceste lucruri.
„Alaturi de toate cadrele didactice, profesori si invatatori, de parinti si bunici, am participat impreuna cu viceprimarul localitatii, la festivitatea de incheiere a anului scolar pentru cei 160 de elevi din satul Sinoe si 400 de copii din cadrul unitatii de invatamant din Mihai Viteazu. Astfel ca, cei mai buni elevi la invatatura pe parcursul intregului an scolar, au fost rasplatiti cu cate o diploma si cu o carte din partea administratiei locale, de catre dirigintele ori invatatoarea de la clasa. Si din pacate, sunt lucruri pe care le stiu si nu doresc sa le mai tolerez, deoarece acest lucru ar afecta in continuare anumiti elevi. In momentul in care am tinut un discurs in fata tuturor celor prezenti la festivitatea de premiere din cele doua Camine Culturale, am adus la cunostinta cadrelor didactice si a parintilor faptul ca, se fac mari diferente intre copilasii ce au bani si cei ce nu au, mai exact, cei ce nu au posibilitatile necesare sa mearga cu cadouri si atentii la profesorii lor. Din pacate, din aceasta cauza avem elevi ce termina clasa a VIII-a si nu stiu nici macar lucrurile elementare. Sunt convins ca am suparat prin aceste cuvinte rostite foarte mult cadrele didactice deoarece, neparticipand pana la finalul festivitatilor, acestia au obiectat si au spus ca mint, lucru total eronat. Un lucru este important pentru mine si anume acela ca, elevii trebuie sa fie egali in fata profesorilor si mai ales sa aiba cu totii aceleasi drepturi”, a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale Mihai Viteazu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*