"Litoralul pentru toti" - cu 20% mai multi turisti

Iunie 2013, Petric Radu

Social

Programul "Litoralul pentru toti" se incheie, iar cei care doreau sa-si petreaca la mare o vacanta mai ieftina in conditii de cazare mai bune vor fi nevoiti sa mai astepte. Desfasurat in perioada 3 mai - 14 iunie, programul "Litoralul pentru toti" a fost destinat turistilor care doreau sa-si petreaca un sejur de sase nopti la mare in extrasezon, atunci cand statiunile si plaja sunt mai libere, dar totusi calde, implicand reduceri semnificative la tarifele de cazare.
Dupa 14 iunie, hotelurile de pe litoral ies din perioada tarifelor sociale, iar hotelierii sunt liberi sa majoreze preturile. Cei care au profitat de vacanta prin proiectul "Litoralul pentru toti" au putut petrece o saptamana la mare platind intre 160 si 600 lei de persoana pentru sase nopti de cazare, cu sau fara mic dejun. Preturile sejururilor All Inclusive ajungeau pana la cel mult 1.000 de lei de persoana, la hoteluri de 3, 4 si 5 stele.
De la 1 iulie vor fi aplicate cresteri de preturi, insa varful scumpirilor va fi dupa 15 iulie, cand, timp de o luna, cazarea la mare va fi cea mai scumpa din tot sezonul, diferentele de pret putand fi de peste 35% fata de perioada actuala.
De la 15 august si pana la 1 septembrie, preturile vor incepe sa scada treptat, hotelurile pregatindu-se pentru cea de-a doua sesiune a "Litoralului pentru toti", care este programata intre 1 septembrie si 15 octombrie. "Anul acesta s-au inregistrat cu 20% mai multe vanzari fata de anul trecut pentru programul "Litoralul pentru toti". Vanzarile sejururilor All Inclusive au mers foarte bine si am avut chiar turisti din Polonia care s-au inscris in proiect", a declarat presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului "Litoral-Delta Dunarii", Corina Martin.
"Preturile se vor majora la receptiile hotelurilor, dar depinde de deciziile fiecarui hotelier. A apus moda cand Ministerul impunea unele tarife pentru serviciile de cazare. Pentru ca incepe vacanta de vara, de obicei cresc preturile cazarii la receptiile hotelurilor, dar nu si la agentii", a spus Corina Martin, indemnandu-i pe cei care vor sa beneficieze de preturi bune si in perioada de varf a sezonului sa apeleze din timp la serviciile si ofertele agentiilor de turism.


Articole din editia din data de Iunie 2013

 • A noua regiune?

  Social
 • "Litoralul pentru toti" - cu 20% mai multi turisti

  Social
 • Spitalul de Urgenta Constanta, etalon pentru spitalele din tara

  Social
 • "Apa conditionata" pentru delfini

  Social
 • Primarul Cristian Radu s-a intalnit cu membrii FPTR

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Caravana de testări medicale gratuite în mediul rural „Nu am făcut destul” ajunge în Constanța

  Social
 • Elevii premianți din Vulturu în tabără la Câmpulung Moldovenesc

  Social
 • Copiii din Cerchezu în vizită la Aqua Magic

  Social
 • Doi copii orfani botezați la Cumpăna

  Social
 • Vacanță de vis pentru copiii din Grădina

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771