Sedinte de Consiliu Local in comuna Oltina

Iunie 2013, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Atat pe data de 13 mai 2013 cat si in ziua de 23 mai 2013, consilierii locali s-au intalnit intr-o sedinta ordinara si una extraodinara, in vederea aprobarii unor importante proiecte de hotarare, initiate de edilul Gheorghe Chirciu.

Un prim proiect pe ordinea de zi a sedintei din data de 13 mai 2013, a fost cel privind stabilirea suprafetei pentru care se depune cerere unica de plata pe suprafata in anul 2013 la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA). Astfel ca, s-a hotarat depunerea cererii unice de plata pentru suprafata de 1117,56 hectare, pentru care nu au existat solicitari de arendare, concesionare, inchiriere sau folosinta gratuita.
Un alt important proiect de hotarare dezbatut si aprobat in sedinta ordinara a fost cel privind aprobarea decontarii cheltuielilor pentru transportul cadrelor didactice care predau in comuna Oltina, de la domiciliu la scoala si retur. In acest sens, unui numar de 12 profesori, le vor fi decontate cheltuielile de transport, in limita a 200 lei/persoana/lunar, pe baza documentelor justificative privind cheltuielile de transport prin casieria primariei Oltina. Aceste cadre didactice fac naveta din Baneasa, Razoare si Cobadin.
Alte proiecte de hotarare aprobate au mai fost: alegerea presedintelui de sedinta si actualizarea listei bunurilor ce apartin domeniului privat al comunei Oltina.

Sedinta extraordinara organizata in data de 23 mai 2013 la Oltina

Alesii locali au aprobat in cadrul sedintei mai multe subpuncte in cadrul proiectului "Solutii informatice integrate pentru o administratie publica mai aproape de cetatean". Acesta are in vedere promovarea si implementarea in cadrul POS "Cresterea Competivitatii Economice" 2007 - 2013. De asemenea, a fost aprobat si bugetul proiectului cat si cheltuielile legate de acesta in valoare de 8.413,00 lei. Aceasta suma reprezinta partea care ii revine comunei Oltina din totalul contributiei proprii a partenerilor la intregul proiect, in suma de 134.608,00 lei (2%+T.V.A din valoarea eligibila totala a proiectului).


Articole din editia din data de Iunie 2013

 • Victor Ponta, anunt de la Berlin: Vom mentine cota unica la 16% pe tot timpul guvernarii USL

  Administratie locala
 • NOUA CONSTITUTIE: Presedintele NU mai reprezinta PUTEREA EXECUTIVA

  Administratie locala
 • Parlamentul va avea drept exclusiv de a cere urmarirea penala a ministrilor

  Administratie locala
 • Delfinul Pei-Pei a murit!

  Administratie locala
 • Ieri a inceput Bac-ul 2013!

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Interven╚Ťii la re╚Ťeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de str─âzi ├«n F├ónt├ónele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Sistemul de alimentare cu energie elctric─â din Ciobanu va fi reabilitat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771