Pregatiri pentru reluarea croazierelor pe Marea Neagra

Iunie 2013, Adrian Nicarel

Actualitate

Pentru ca, in curand, reincep minicroazierele in Marea Neagra, angajatii Primariei Constanta se pregatesc sa finalizeze in scurt timp lucrarile de reabilitare si intretinere a pasarelei pietonale si a debarcaderului din statiunea Mamaia, situate in zona hotelului Victoria. Asa se face ca, pentru ca unele dintre cele mai vizitate obiective din statiunea Mamaia sa se prezinte impecabil in perioada verii, angajatii Primariei au curatat, tratat si vopsit cu doua straturi de vopsea anticoroziva, in alb si albastru, tot ce era metalic, iar lemnaria, care a fost distrusa de apa sarata, a fost inlocuita.
Pentru a se evita eventualele accidente, la intrarea si iesirea de pe debarcader au fost montate noi elemente de protectie, asa ca riscul ca persoanele neatente sa sufere vreun eveniment neplacut este mai mic anul acesta. Tot la capitolul prevenire, directorul Directiei Servicii Publice, din cadrul Primariei Constanta, Ionel Pilat, ne-a explicat ca va fi suplimentat numarul panourilor de avertizare pentru interzicerea sariturilor in apa de pe balustrada pasarelei, accesul animalelor de companie si al celor care au motorete, scutere si care considera ca este cool sa faca plimbari sau curse pe pasarela.
Cei care sunt interesati sa afle mai multe despre cum, cand si cine a construit pasarela vor putea afla toate detaliile de pe panourile de informare ce vor fi montate la intrarea pe pasarela, de unde vor putea afla si despre cursele vaporasului Kaptan M, dar si date privind situatia meteo zilnica. Si pentru ca nu poti cere pastrarea curateniei fara sa pui la dispozitie cele necesare, Pilat a explicat ca sunt reparate cosurile de gunoi, la fel ca si bancutele de pe pasarela si a anuntat ca iluminatul nocturn va functiona in toata perioada sezonului estival.
Pentru a se asigura ca tot ce se face acum se va pastra in conditii bune, Primaria va lasa pasarela si debarcaderul in grija unei firme de paza. Alaturi de angajatii firmei de paza, de linistea si siguranta vizitatorilor se vor ocupa si salvamarii, care vor centraliza si eventualele reclamatii ori recomandari ce pot veni din partea turistilor.


Articole din editia din data de Iunie 2013

 • Anul viitor, orasul Navodari va deveni cu adevarat un centru pescaresc!

  Actualitate
 • Pregatiri pentru reluarea croazierelor pe Marea Neagra

  Actualitate
 • Micul pescar al Scolii Gimnaziale "Lucian Grigorescu"

  Actualitate
 • Manifestari diverse organizate la Mangalia, de Ziua Copilului

  Actualitate
 • Crosul "Portilor Deschise", editia a III-a

  Actualitate
 • Articole din aceeasi categorie

 • Subvențiile sunt pentru fermierii corecți! Oricâte subvenții am da, eficiența lor este mai mică din cauza fraudei!

  Actualitate
 • Șoc la Siliștea! 15 persoane au viză de flotant la adresa candidatului PNL la funcția de primar

  Actualitate
 • Cîțu: Vom crește alocațiile pentru copii de la 1 august cu 15 %

  Actualitate
 • Încep concedierile printre bugetari! Cine e trecut pe lista neagră? S-a ajuns deja la proteste în stradă

  Actualitate
 • Operatorii economici pot solicita Certificatele de Situație de Urgență! Se eliberează exclusiv ONLINE și GRATUIT!

  Actualitate
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771