Sarbatorirea primei editii a "Zilei Comunei, a Zilei Scolii si a hramului bisericii Sfintii Imparati Constantin si Elena" in Tirgusor

Mai 2013, Iulia Fţlfan

Social

Acest important eveniment a fost organizat in data de 21 mai 2013, autoritatea locala pregatind pentru aceasta zi, o serie de manifestari pentru toti locuitorii comunei si nu numai.

"Startul evenimentelor a fost dat cu un moment sfant si anume cu oficierea slujbei la lacasul de cult ce poarta hramul Sfintilor Imparati "Constantin si Elena", la care au participat aproximativ 100 de persoane, slujba oficiata de parohul bisericii. Imediat dupa finalizarea acesteia, a fost organizata o agapa in incinta Caminului Cultural din comuna, unde au fost servite bucate alese, cu fonduri stranse de la enoriasii din localitate", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale al comunei Tirgusor, Dumitru Dragu.
Ziua a continuat intr-un mod tot mai placut si anume, cu un program realizat in special pentru toti cei 150 scolari si prescolari din comuna Tirgusor, insotiti fiind de cadre didactice, parinti si bunici. Acest spectacol a fost organizat in Caminul Cultural incepand cu ora 13.00, de catre o firma specializata in astfel de evenimente. Astfel ca, un clovn, cativa magicieni, noua personaje din desene animate, dansatori si cantareti au pregatit un spectacol de mare exceptie, bucuria copiilor fiind evidenta. Programul artistilor a fost incheiat intr-o atmosfera plina de veselie, cu artificii de scena si balonase. In timpul spectacolului pentru cei mici, autoritatea locala Tirgusor, i-a servit pe copilasi cu cate o inghetata si cu cate un suc.
"Incepand cu ora 14.30, pe scena amplasata in parcul din fata Caminului Cultural din comuna, s-a derulat un superb program artistic, sustinut de cantareti de muzica populara, printre care Liliana Mitran, Aurel Mihai, Nicu Paleru si Emilia Ghinescu, Fratii Buzoieni cat si alte trupe de dans, ce au antrenat oamenii la cantec, joc si voie buna. Seara a fost incheiata cu un superb foc de artificii", a completat primarul localitatii Tirgusor.


Articole din editia din data de Mai 2013

 • A treia localitate din tara, prima din judet Cum a redus Tortoman factura la curent

  Social
 • Patru benzi auto si pista pentru biciclisti intre Ovidiu si Navodari

  Social
 • Salariile functionarilor ar putea creste dupa restructurari

  Social
 • Trofeul Festivalului de Folclor "Ca la noi in Dobrogea" editia a II-a, ramane tot la Medgidia

  Social
 • "Spiritul lui Caragiale" la Navodari

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ziua Armatei Rom├óne s─ârb─âtorit─â ├«n municipiul Medgidia

  Social
 • Prim─âria municipiului Medgidia ├«╚Öi premiaz─â cet─â╚Ťenii

  Social
 • Flori pentru osta╚Öi la Cump─âna! Ziua Armatei Rom├óne, marcat─â de autorit─â╚Ťile comunei

  Social
 • Caravana de test─âri medicale gratuite ├«n mediul rural ÔÇ×Nu am f─âcut destulÔÇŁ ajunge ├«n Constan╚Ťa

  Social
 • Elevii premian╚Ťi din Vulturu ├«n tab─âr─â la C├ómpulung Moldovenesc

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771