Vesti bune pentru administratia locala Mereni

Aprilie 2013, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Un numar de 40 de prescolari din satul Osmancea isi vor desfasura activitatea zilnica in noua gradinita moderna si utilata complet, incepand cu noul an scolar 2013-2014.

"Sunt tare bucuros deoarece pot spune in sfarsit ca, in cel mai scurt timp cu putinta, vor fi demarate lucrarile de constructie a gradinitei cu orar normal din satul Osmancea, noi predand deja amplasamentul constructorului. Asteptam acest moment cu nerabdare si asta pentru ca, de foarte mult timp ne dorim sa vedem acest proiect prinzand viata, investitie imperios necesara pentru micutii din localitate. In prezent, prescolarii iti desfasoara activitatea educationala in doua sali de clasa din incinta unitatii de invatamant, insa, in curand, se vor bucura de propriile sali de studiat, de joaca", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, edilul sef al autoritatii locale Mereni, Gheorghe Chiriac.
Constructia va cuprinde doua sali de clasa, o cancelarie, un spatiu multifunctional, un vestiar, un depozit materiale didactice, un cabinet medical cu grup sanitar, grupuri sanitare pentru prescolari si cadre didactice, o centrala termica si un hol de acces catre receptie.
Utilitatile pentru aceasta gradinita si anume racordarea la reteaua de apa, la cea de energie electrica, montarea centralei termice si amenajarea aleilor, vor fi realizate de catre administratia locala a comunei Mereni.
Lucrarile sunt finantate de catre Ministerul Invatamantului, valoarea acestora ridicandu-se la suma de 800.000 lei.

Sarbatorile Pascale au venit cu pachete pentru familiile din localitatea Mereni

"Avem o traditie si anume ca, in fiecare an de Paste si de Craciun, sa venim cu un mic ajutor pentru toti locuitorii comunei noastre. Astfel ca, si in acest an, am distribuit din poarta in poarta, un numar de 800 de pachete ce au continut un cozonac, zahar, ulei, orez, un pachet de cafea si mult asteptatele dulciuri. Astfel ca, pentru a face posibila aceasta actiune, am alocat de la bugetul local suma de 16.000 lei", a completat edilul sef Gheorghe Chiriac pentru ziarul nostru.


Articole din editia din data de Aprilie 2013

 • Planuri marete pentru dezvoltarea localitatii Targusor

  Administratie locala
 • Edilul Gheorghe Grameni, deloc optimist in acest an

  Administratie locala
 • Importante obiective pentru locuitorii comunei Topraisar

  Administratie locala
 • Liga a IV a de Fotbal

  Administratie locala
 • Campionatul Judetean de Fotbal

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771