Gheorghe Frigioi alaturi si in acest an de locuitorii comunei

Aprilie 2013, Iulia Fţlfan

Social

Si in 2013 se continua traditia oferirii de cadouri tuturor familiilor din localitatea Crucea, printre care batranii cu venituri mici sau fara nici un sprijin real dar si persoanele defavorizate.

"Cu ocazia Sarbatorii Invierii Domnului oferim, din casa in casa, un numar de 1.200 de pachete tuturor locuitorilor. Astfel ca, iepurasul distribuie in Saptamana Mare a Pastelui importantele daruri pentru masa fiecarui crestin, ce vor contine zahar, ulei, faina cat si produse traditionale sarbatorilor pascale. Acest eveniment de oferire a acestor daruri, atat de importante pentru orice om este posibil cu sprijinul important al sponsorilor, ce ne raspund pozitiv la fiecare initiativa. Continuam aceasta traditie de peste 12 ani, astfel ca, toti cei ce beneficiaza de pachete, se vor putea bucura impreuna cu familia de o masa imbelsugata", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale Crucea, Gheorghe Frigioi.
Sfintele Pasti - sarbatoarea vietii - marcheaza miracolul Invierii Domnului, iar actele de purificare din Saptamina Luminata readuc echilibrul si armonia crestinilor. Obiectul acestei sarbatori crestine este amintirea vie a patimii, a mortii si a invierii lui Iisus Hristos.
Farmecul deosebit este dat atat de semnificatia religioasa, cat si de traditiile si simbolurile pascale: oul vopsit, iepurasul, masa cu mancaruri traditionale de Paste - cozonac, pasca, miel, si slujba de sambata seara in cadrul careia crestinii primesc lumina sfanta.

In asteptarea autorizatiei de functionarea a Caminului de batrani din localitate

"Imediat ce primim autorizatia, vom incepe sa facem si angajarea celor ce se vor ocupa de confortul persoanelor varstnice. De asemenea, vom demara lucrarile de imprejmuire, de creare a unui parculet cu spatii verzi, iluminat nocturn si bancute, astfel, plimbarea de seara a acestora sa fie realizata intr-un cadru cat mai placut. Acesti batrani merita tot ceea ce este mai bun si spun asta tragand o concluzie si anume ca, e trist cand sunt copii fara parinti dar e si mai trist cand sunt parinti fara copii", a incheiat Gheorghe Frigioi.


Articole din editia din data de Aprilie 2013

 • Robert Cazanciuc a depus juramantul de investitura ca ministru al Justitiei. Basescu: Principalul dumneavoastra obiectiv e un MCV favorabil Romaniei

  Social
 • Cercetatorii romani ies in strada: "S-ar putea sa vedem niste plangeri penale"

  Social
 • Autoritatea locala Vulturu, un sprijin real pentru elevi

  Social
 • Curatenia de primavara demarata la Nicolae Balcescu

  Social
 • Gheorghe Frigioi alaturi si in acest an de locuitorii comunei

  Social
 • Articole din aceeasi categorie

 • Ziua Armisti╚Ťiului, s─ârb─âtorit─â ├«n municipiul Medgidia

  Social
 • Prim─âria F├ónt├ónele va acorda stimulente financiare pentru ├«ntemeierea familiei ╚Öi pentru nou n─âscu╚Ťi

  Social
 • Caravan─â de informare pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi din comuna Vulturu

  Social
 • Ziua Armatei Rom├óne s─ârb─âtorit─â ├«n municipiul Medgidia

  Social
 • Prim─âria municipiului Medgidia ├«╚Öi premiaz─â cet─â╚Ťenii

  Social
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771