Proiecte ambitioase pentru locuitorii comunei Agigea

Aprilie 2013, Marinescu Daniel

Administratie locala

Pentru acest nou inceput de an, primarul Cristian Carjaliu, si-a propus realizarea tuturor proiectelor ce tin de dezvoltarea si modernizarea localitatii, proiecte importante pentru bunul mers al lucrurilor.

Multe proiecte sunt prioritare pentru edilul din Agigea, printre care amintim inceperea lucrarilor la reteaua de canalizare a comunei cat si a retelei noi de apa potabila. "Pentru aceasta investitie extrem de importanta, ne organizam in vederea predarii spatiilor pentru lucrarile de santier, iar prima locatie care va intra in lucru este strada Aurel Vlaicu. Proiectul a fost demarat cu cativa ani in urma, perioada in care s-a realizat proiectarea si cel mai important, accesarea de fonduri. Lucrarile se vor intinde pe o perioada de aproximativ doi ani de zile", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, seful administratiei locale a comunei Agigea, Cristian Carjaliu. Aceasta investitie este derulata de catre autoritatea locala Agigea prin Programul Operational Sectorial de Mediu si are o valoare ce se ridica la suma de 2,5 milioane de euro.
Pe de alta parte, tot in acest an vor fi derulate alte doua lucrari pentru dezvoltarea localitatii si anume reabilitarea a zece kilometri de canalizare la care se adauga reabilitarea si sistematizarea a zece kilometri de retea de apa potabila. Doi kilometri de apa vor fi reabilitati si sistematizati urmand ca ceilalti opt kilometri sa fie completati cu retea noua.
"Imi doresc sa avem parte de un an bun in care sa putem duce la indeplinire toate proiectele demarate dar si sa putem initia altele noi, cum ar fi realizarea unui Centru de Informare Turistica cu bani din fonduri europene. Acesta urmeaza sa fie amenajat langa Caminul Cultural, in prezent aflandu-ne in asteptarea semnarii proiectului de finantare", a completat pentru ziarul nostru Cristian Carjaliu.


Articole din editia din data de Aprilie 2013

 • Nicolaescu: Coplata intra in vigoare pentru pacientii internati din 1 aprilie

  Administratie locala
 • Ponta: Basescu a facut un compromis. A inteles ca nu-l propun pe Morar la Parchet si l-a numit la CC

  Administratie locala
 • Cu cat se scumpeste viata romanilor de la 1 aprilie

  Administratie locala
 • Exercitiu demonstrativ al jandarmilor, la Mangalia

  Administratie locala
 • Expozitie de arta fotografica "Culture and Citizens in Shanghai" la Medgidia

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • Intervenții la rețeaua de iluminat public din comuna Saligny

  Administratie locala
 • Demersuri pentru asfaltarea a 4,5 kilometri de străzi în Fântânele

  Administratie locala
 • Drumurile din Negureni au fost asfaltate

  Administratie locala
 • Sistemul de iluminat public din Cerchezu va fi modernizat

  Administratie locala
 • Sistemul de alimentare cu energie elctrică din Ciobanu va fi reabilitat

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771