Prichindeii din Topraisar se muta din toamna in casa noua

Aprilie 2013, Iulia Fţlfan

Administratie locala

Seful administratiei locale a comunei Gheorghe Stelian, declara cu mare bucurie ca, au fost reluate toate lucrarile nefinalizate pana in prezent la unitatea prescolara din localitate.

"Prichindeii din Topraisar vor avea din aceasta toamna prima gradinita, bucurie cu atat mai mare cu cat, pana acum nu a mai existat un imobil special destinat pentru prescolari cu toate ca, numarul copiilor din comuna este mare. Este foarte importanta aceasta institutie, deoarece cei 160 de copilasi care invata in doua schimburi, au mare nevoie de un spatiu modern, spatios si adecvat pentru desfasurarea orelor de curs. Imobilul in care va functiona gradinita este construit in regim P+1 si va avea o capacitate de 160 de locuri, sali spatioase pentru micuti si cadre didactice", a declarat pentru ziarul Graiul Dobrogei, edilul sef al comunei Topraisar, Gheorghe Stelian.
Acest important proiect a fost demarat inca din anul 2008. Sunt cinci ani de cand autoritatea locala se lupta pentru a duce la bun sfarsit aceasta investitie atat de importanta. Si cum banii de la Guvern nu au mai venit, edilul Stelian Gheorghe a alocat bani de la bugetul administratiei locale, pentru finalizarea acestei unitati de invatamant.
La ora actuala, institutia de invatamant este "la rosu" iar lucrarile ce sunt in plina desfasurare de la inceputul anului vizeaza amenajarea instalatiilor sanitare, electrice si termice, racordarea cladirii la reteaua de alimentare cu apa rece si realizarea finisajelor interioare si exterioare.
"Sper ca in aproximativ trei luni de zile, gradinita sa fie gata. Prescolarii isi vor putea desfasura orele zilnice odata cu inceputul anului nou scolar 2013-2014 intr-un spatiu amenajat corespunzator pentru nevoile lor, si o spun cu mare bucurie pentru ca, nu a fost deloc usor sa ajungem pana aici", ne-a comunicat primarul Gheorghe Stelian.


Articole din editia din data de Aprilie 2013

 • Nicolaescu: Coplata intra in vigoare pentru pacientii internati din 1 aprilie

  Administratie locala
 • Ponta: Basescu a facut un compromis. A inteles ca nu-l propun pe Morar la Parchet si l-a numit la CC

  Administratie locala
 • Cu cat se scumpeste viata romanilor de la 1 aprilie

  Administratie locala
 • Exercitiu demonstrativ al jandarmilor, la Mangalia

  Administratie locala
 • Expozitie de arta fotografica "Culture and Citizens in Shanghai" la Medgidia

  Administratie locala
 • Articole din aceeasi categorie

 • ANUN╚Ü COMUNA ALBE╚śTI

  Administratie locala
 • ╚śedin╚Ť─â extraordinar─â de ├«ndat─â a Consiliului Local Municipal Medgidia

  Administratie locala
 • Primarul, Nicolae Anghel a intrat ├«n greva foamei pentru 48 de ore

  Administratie locala
 • Primarul Nicolae Anghel intr─â ├«n greva foamei

  Administratie locala
 • ╚ścoal─â nou─â pentru elevii din Albe╚Öti

  Administratie locala
 • Medgidia, str. Republicii nr. 5, etaj 1
  Tel / fax: 0241810404
  Mobil: 0722721771